Lama podaj chociaz jeden powod dlaczego zrobiles mi ss na poldeju :D ja tego nie ogarniam, nikogo nie zabilem przez sciane, nie skanowalem. normalna gra normalne bulki, wylatywali mi pod celownik a ty idziesz na spec i chyba nawet jednej rundy mnie nie ogladales i walisz ss :D Napisz cos madrego :) Blagam ogladajcie troche dluzej graczy na spec a nie ze ktos wbija staty 12-2 i juz dostaje ss bo nowy na serwie :D ja bym odrazu uciekl na inna siec serwerow i sie wkurzyl na admina/adminow :)
Sam sie unbanowalem. Jak widzicie wh na ss to piszcie to bedzie ban.
Ehhh ok następnym razem podlukam troche dluzej...
Hmm no nie wiem co by tu mądrego napisać...
Next time sie spytam czy jest fayrant na serwerze :P
A powiedzialem pozniej tkniety jakims dziwnym przeczuciem, ze jak własnie zrobiłem ss fayrantowi to pozabijam :]
Można powiedzieć ze to się nazywa autosugestia...jak wszyscy zaczynają płakać że czit...to się udziela...
DObra lama wybaczam ci ^^ tylko nastepnym razem prosze nie sugeruj sie graczami co pisza (praktycznie nigdy) a zwalszcza tymi co maja staty 2-10 i zamykaja tabelke
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum