Wytłumacz mi co się stało z radarem na ostatnim SS w twojej paczce.
Był już taki przypadek: 4 SS Kropki(TEAM) jest, 5 SS Radar Pusty nikogo niema.
/Kafelo
Mógłbym przysiąc, że ostatni SS był normalny. Jednak nie będę wygłaszał takich herezji, moje niedopatrzenie, dzięki. To już któryś raz komuś na ostatnim SS czyści radar, możliwe, że to nie wina gracza.
Hmm nie wiem dostałem ss'y spakowałem i wrzuciłem od razu na forum ... nawet na nie nie zaglądałem a co do radaru to nie mam pojęcia może sam zostałem na mapie dlatego kropek nie ma
/Kafelo
Nawet jakbyś był sam to byłaby oznaczona paka na mapie. Jak dla mnie to jakiś bug, bo nie wierzę żebyś grał na dopalaczach.
Qrde naprawdę nie mam pojęcia możliwe ja nie gram na żadnych dopalaczach bo za stary jestem an głupoty gram na różnych diablo i wszędzie ssy mam i zawsze czyste najwięcej ssów musiałem wstawić na epmg.pl bo tak każdy admin mi ssy robił, no ale zawsze unban bo do tej pory tam gram.
Może i jest to jakiś bug nie mam zielonego pojęcia nie znam się na takich rzeczach mam nadzieję że to rozpatrzycie bo w sumie gram tu już szmat czasu i nie było zastrzeżeń do mojej gry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum