Przepraszam że nie mogłem Sam. Po prostu jak chciałem wrzucić SS-y to pisało mi że Obraz zajmuje za dużo pamięci na tym programie.A zajmował 1.62 G tam dozwolone 3 G nie wiem tak samo z innymi SS. Proszę tylko żeby admin który mi dał SS niech nie banuje Bonusa i Mnie.
Poprosiłem go oto ponieważ go lubię i pomyślałem skoro ja nie mogę to może jemu się uda....
L8.....
Jak dla mnie screeny sa czyste, a o tym, ze nie mozna "Otworzyc screenow w MS Paint, a nastepnie ich zapisac" zadnej wzmianki w regulaminie nie ma, a przynajmniej jeszcze nie tak dawno nie bylo... Rozszerzenie plikow jest wporzadku, a i rozdzialka nie jest zmieniona na 640x480 jak to niektorzy robili, aby ukryc niedociagniecia swoich Photoshopowych prac. Tak wiec w tym wypadku powinno sie skonczyc na unbanie, a przynajmniej takie moje zdanie.
a po co otwierać w paincie i zapisywać?, zabroniona jest edycja a żeby tek otworzyć w paincie trzeba na pliku dać opcję edytuj, czyli to też podlega pod edycję i jest zabronione
No wlasnie wskaz mi to w regulaminie, bo nie widze...
Data modyfikacji screenow ma za zadanie ulatwic nam wylapywanie czitow, lub ludzi z podmienionymi modelami, ktore widac na ssach. Bo wiemy wtedy, ze gracz prawdopodobnie cos kombinowal, ale w tym akurat przypadku ja nie doszukalem sie niczego na screenach. Nie bede wam mowil na co tutaj warto zwrocic uwage, bo bedziecie mnie pozniej jeszcze oskarzac o jakies krzywoprzysiestwo. Tym bardziej, ze ostatnio duzo kumpluje sie z bonusem.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-11-12, 20:01, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum