nie mam tego glowna i nie chce miec to ze dobrze gram to was boli????a jak ja jestem nidza to i tak mnie wszyscy widza i co oni nie maja bana tylko jak zwykle ja!!!!!!!
co wy chcecie od siwego jak dla mnie grafika jest dobra jak nie wierzycie porównajcie z moimi ostatnimi ssy. zresztą ja znam siwego byłem ostatnio u niego i ma wszystko w porzadku
[ Dodano: 2008-12-21, 14:21 ]
a ty bonu zawsze musisz sie za przeproszeniem wpieprzyć wyraźnie jest napisane ze to sa ssy dla suskiego. jeszcze do tego masz testowego admina a sie rzucasz jak pchła na grzebieniu
ja tej fotki 5-ej nie mam i softa tez!! to sa jakies wasz glupie wymysly!!!skad ty mozesz wiedziec co ja mam a co nie!!!myslisz ze masz adma to jestes wielki jak dla mnie to jestes smieciem bo powinnes robic tak zeby bylo dobrze a nie dana dasz i co juz po sprawie smieszne wiesz!!!ty mi bedziesz wkercal co ja mam a co nie!!!
co mi po tym twoim ostrzezeniu jak mam bana!!!i nie uwazesz ze to jest smieszne sprawdzaja mnie co dzien nie wiem czemu jak ja nie mam softa co ja mam zrobic zeby uwiezyli nie zabijac nidzy????to jest wlasnie smieszne!!!!
ale ten cały admin sie myli bo siwy zmienił z 16 bitow na 32 i z sowtware na opengl a ze grafika taka jaka jest to juz nie jego wina. Moze ta grafika tak wyglada bo ma słabego kapa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum