Omg Powiedz mi po co miałbym czitować? Co to za frajda że można zabijać przez sciany? Pomyślcie najczęściej dostaje się bana za czity bo ma się dobre słuchawki...
A pozatym 2 posty wyżej napisane że mam stałe Ip to po co czitować? Żebym niemugł wejść na Serwer?
A mam to 1 SS bo akurat z serwa wychodziłem...
pamiętam tą sytuacje, ktoś mi płakał że masz aima. Siedziałem chwilę na spec i obserwowałem, kilka skanów przez ścianę nasunęło mi myśl żeby zrobić ss. Podczas robienia - wyszedłeś, wiec wyciągnąłem Twoje IP z amx_last i przez addban zbanowałem. Ten screen wydaje się być czysty. Całkiem możliwe że wyszedłeś, a po tym jednym SSie sadzę że czysto, więc ... niech stracę, odbanuję, ale będę Cie nadal obserwował.
phi napisał/a:
Nie ma ss - ban zostaje.
Pilnuj HSa, nie baw się w Sorranda
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum