Post numer: #1Wysłany: 2008-09-01, 12:56 SS-y Lord of Death
Dziś grając na serwie wszedł nagle admin k!ll3r i napisał na centre "ss-y Lord", ja nie wiedząc o co chodzi pytam sie: " jakie ss" , "z czym" po czym dostałem bana. Patrzac do katalogu cstrike nie mam żadnych ssów a jak przeczytałem to mają to być ss-y zrobione przez admina więc nie wiem o co chodzi ...
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-01, 12:57, w całości zmieniany 1 raz
jesli nie w ctsrike to byc moze w cstrike_polish. Pliki beda nosily nazwe mapy na ktorej zostaly zrobione przykladowo de_dust0001 de_dust0002 z rozszerzeniem *bmp
#Kill ten avatar mnie zabija za kazdym razem kiedy na niego patrze ^^
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-09-01, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Może usunąłeś bo coś ciekawego na nich było? Plugin działa nie zawodnie więc napewno masz je w folderze cstrike. Poszulaj i wrzuć, w przeciwnym razie ban zostaje.
Szukałem po wszystkich folderach .. Jedyny ss jaki mam to mój rekord na d2 modzie (inny serwer) w ilości zadanych dmg (4,5 k) na 1. runde. A i ss-y co do kowala wysłałem bo chciałem mu pokazać, że tak tamo jak on nie widzę stalkerów tylko fartem go zabiłem.
To jak wy widzicie czity po ss-ie ? a nie może mi ktoś jak wejdę to demka nagrać? Nie będę lamił bo nie gram z czitami. albo jak np. bd miał staty 20 : 0 to ss-y zrobić czy coś :/ Proszę bardzo lubię ten serw i chciałbym jeszcze pograć tym bardziej, że już taki lvl nabiłem.
Albo na jakimś innym serwie pogram i tam mi znienacka zrobicie.
Ostatnio zmieniony przez Lord of Death 2008-09-01, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
a nie może mi ktoś jak wejdę to demka nagrać? Nie będę lamił bo nie gram z czitami. albo jak np. bd miał staty 20 : 0 to ss-y zrobić czy coś :/ Proszę bardzo lubię ten serw i chciałbym jeszcze pograć tym bardziej, że już taki lvl nabiłem.
Nie czaisz. Wejdziesz teraz nakręcimy demko, czy zrobimy ssy i po co? Jak teraz będziesz wiedział, że mamy cie na oku i nie włączysz czitów. A na tamtych może coś było.
ssy dzialaja na zasadzie wymuszenia koemdny "snapshot" w twojej konsoli. cos jak xclient. Nie ma tutaj mozliwosci pomylki. Z tego co wiem ssy byly robione wczoraj wedlug relacji killera. Nie ma, to mowi sie trudno...
Jak ci robili screeny to musisz je miec w folderze cstrike albo cstrike_polish. Musza byc i tyle. Jak ktos przewaznie mowil ze ich nie ma, to nie umial szukac, a czesciej przyznawal sie potem ze mial wh. Demko mozna nagrac jak ktos wali przez sciane od razu, czita pewniaka, a jak sa watpliwosci, ktos ukywa wh to na demku nie kazdy dopatrzy sie czita, a na screenach odrazu bedzie widac czy grales na wh czy nie.
Albo masz te ss i nie chcesz dac, albo je usunales bo miales wh, albo nie wiem w co sie bawisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum