Te screeny są całe czarne więc nie wiem co jest grane
nie czituję i bardzo zależy mi na grze na tym właśnie serverze :(
Przestrzegam regulaminu, nie bluźnię jestem miły dla wszystkich wiec proszę mnie odbanować
SS czarne moga wyjsc tylko w 1 momencie - gdy admin ci je robil miales cs'a na pasku i byles w windowsie.
Jak admin ktory ci je robil napisalby tu ze ci je zrobil gdy stales w miejscu to wtedy mozna by pomyslec o unbanie.
Tak to nie ma mowy.
I jeszcze to:
3^k napisał/a:
Data modyfikacji: 17 września 2006, 19:24:27
nie za stare? oO
1. Data modyfikacji = data w kompie, a ta moze byc przestawiana, poniewaz ktos nie chce aby jakis trial mu sie skonczyl:P
2. 3 screeny posiadaja ten sam czas co do sekundy, ale raczej spowodowane jakas zwieszka w kompie, np. wyjsciem do łindołsa
3. Mialem taka sama sytuacje i bylbym sklonny dac unbana
Ale jezeli admin, nie wiem ktory mu robil ss, napisze ze robil gosciowi screeny w "grze" czyli gosc sie ruszal to nie ma mowy o unbanie.
A pozatym co za admin robi ss komus jak stoi afk ?
Chyba ze chcial go zaskoczyc i admin gral i zaczal robic gosciowi ss bez podgladu na jego ekran
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-03-26, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
tyle razy mowilem nie robic ss na slepo tylko wejsc na spec albo sie podlozyc zeby zginac zobaczyc i uchwycic odpowiedni moment i zrobic te ss zeby byly dobre ale nie na co nie? lepiej na odwal robic ss co sobie bede staty psul/tracil czas...
podobna sytuacja miala miejsce i koles (nie pamietam kto) dostal unbana... ten czas mi sie jedynie nie podoba no ale jest mozliwy inny czas na kompie zeby trial nie przepadl tylko to by znaczylo ze od 2006 roku nie robiles formata;d
niech sie wypowie ten kto robil ss ale pewnie przyznac sie nie bedzie chcial ze takie lipne ss zrobil;]
Ja nie spamuje tylko staram się wyjaśnić i nie mam nie miałem żadnych czitów przysięgam
Nie wiem co się stało z tymi screenami może akurat leciałem i zminimalizowalem, nie wiem wiem ze gralem ninja
ale wiem ze jak wrocilem do csa to bylo ze mam bana i potem staralem sie wejsc przez 20 minut zeby dowiedziec co sie stalo
przeciez z Toba pisalem i sie pytalem jeszcze o jakie screeny Ci chodzi ja nie mam czitow przysiegam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum