co prawda mam pare dodatkow takich jak np Celownik do awp (chodzi o ten jak sie przybliza, nie ten bez przyblizania), zamiast dziur po kulach to takie plamki jak w paintballu
ale nie gram na CZITACH :)
za te kolorowe modele i nosky panu juz podziekujemy...
Cytat:
NO to sorki juz kasuje, nie wiedzialem o tym
To tak samo jakbys napisal ze usuniesz wh z komputera...
A ja sie dziwilem jak mnie widziales za ta niebieska szyba na nuke... No ale jak moj model byl podswietlany na czerwono to pewnie nie problem bylo mnie zauwazyc...
eh... wykasowalem juz blagam daj unbana nie wiedzialem ze na tym serwe akorat nie mozna ;/ gralem na innych serwach przed tym i bylo to dozwolone. Prosze
[ Dodano: 2008-10-17, 19:42 ]
wlasnie ze nie fearo.... te modelo do ninji nic nie daja..... widac tak samo jak bym i ch nie mial bo porownywalem
Tak sie sklada ze tutaj kolorowe modele sa rownoznaczne z banem. Zreszta wszystko co w jakis znaczacy sposob ulatwia granie na serwerze wiaze sie wlasnie z taka kara... Sprawiedliwosc musi byc... Zamykam.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum