ok posmiewisko sieje luzno :D ale po 1 nie interesuja nas imageshack tylko ma byc to ładnie spakowane w tym samym formacie co zapisane na kompie i pod taka sama nazwa a umiesc to na servie http://sendspace.com/
lol Duch to taki FFA gra z ludzmi co za miast muzgu maja orzecha, na 2- 3 serverach gdzie robi wyniki 43 do 11 i mysli ze ogarnia... wejdzie jakis typek zacznie wyjadac i dostaje bana SMIECH na sali
nie dziwota ze ci sesja zgasła !! jak kazdy plink dajesz osobno ......... i to niby ja nie mam mózgu ....... dajesz all i bedzie ok a co do Maryji to twoja gadka jest tak samo zbedna jak twojego kolegi , daje ss gra dalej nie daje nie gra dalej i dla mnie moze byc samym neo i tak bedzia mial bana jak nie da ss ..... a propo KOKS ty nie masz prawa stawiac mi warunków wystarczy zaznaczyc te ss ktore sa do upka kliknac prawym i tam jest komeda add to rar. i masz juz w 1 pliku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum