Nick: 4`SkiLL | Jose Ignacio
Serwer: Warcraft
Data: 16.11.2009 ok 20:05
Kto ukarał: Chmielu
Link do SS'ów: http://www.speedyshare.co...8642/Pulpit.rar
Moje IP: 88.156.161.197
Wyszly czarne ale jak lookalem data modyfikacji nie naruszona moze zminimalizowal gre badz posiada System Operacyjny Vista gdzie czasem podczas robienia "ss" bywa iz ekran jest czarny sam tak kiedys mialem badz moze byc wiele przyczyn zwiazanych z tym incydentem
Hose ! Aim +WH + paint XD
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-11-16, 20:59, w całości zmieniany 2 razy
nawet nie wiedzialem ze czarne wyszly bo nie patrzylem na nie tylko je wrzucilem na neta od razu dopiero po poście Nevila popatrzylem na nie, nie modyfikowane wiec co moze byc powodem?...
Bialy ale wez pod uwage ze jak by byl anty ss to by tylko te kwadraty zamalowywal a jak by sam na czarno malowal to data stworzenia z data modyfikacji by sie roznila...
dobra czekamy na wypowiedz innych tylko dziwne to jest ze zaraz ty sie pojawiasz na forum jak on wrzuca ss
chodz cie nigdy na forum nie ma i go branisz ale spox :/
powiedzial zebym wbil na Cs i powiedzial Chmielowi ze wrzucil ss wbilem ale chmiela nie było... wiec postanowilem sam zobaczyc screany ;]
#edit 2
dajmy na to jak by mial ta samo sytuacje MoMo lub inny admin z wyzszej polki to by bylo " a nie szkodzi nic sie nie stalo moze jakis blad podczas robienie ss".... Taka solidarnosc miedzy znajomymi...
#edit 3 byla podobna sytuacja !! gdzie koles dostal UB
http://fpscs.net/topics43...ighlight=czarne
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-11-16, 21:20, w całości zmieniany 3 razy
Nic tu się nie zrobi, na ss nic nie widać, czyli niema dowodów ze haxował.
Nie widać aby ss były modyfikowane.
Tak więc można powiedzieć nic na niego niema.
Ostatnio zmieniony przez Gosc^^ 2009-11-16, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Ja wiem jedynie pewien fakt, iż jak ktoś wyjdzie do windowsa i ma CSa na pasu i w tym czasie robi się SS, to takie właśnie wychodzą:)
Testowaliśmy z Fayrantem i rzeczywiście tak było.
ta, ja moge potwierdzic ;] bo skeepers robil mi SS akorat pisalem na GG, jak wszedlem na serwer to jeszcze ssy sie robily :) i 2 pierwsze byly cale czarne a pozostale normalne :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum