Chcialem powiedziec ze mam kompa dosc słabego, czytalem na necie jak zwiekszyc ilosc FPS. Stąd te czerne nieba, chcialem to usunac bo przez to nie widze ninji gdy skacze ale niewiem ktory plik za to odpowiada ;/
Na tych ss nic prawie nie widać ale mam wątpliwości, bo przy wh po wciśnięciu F10 robi sie takie czarne niebo... I przyjrzyjcie się pierwszemu ss tak dziwnie widać te nogi ct tak jakby przez tą ziemie o.O ale to tylko moje zdanie... Chociaż mogę się mylić z drugiej strony trudno to dokładnie osądzić... chyba clear chociaż mam wątpliwości... decyzje pozostawiam adminom:)
____________________ 10 procent szczęścia,
20 procent umiejętności,
15 procent skoncentrowanej siły woli,
5 procent radości,
50 procent bólu,
I stuprocentowy powód by zapamiętać to imię!
.KoTeK^
tyle kiedy @ co robil ci ss je zobaczy i odbanuje... nie podoba mi sie to czarne niebo:| no smoke? no fb? i co jeszcze sie za tym kryc moze?
co prawda orzech dostal kiedys za to bana ale do tego mial jeszce modele swiecace... jak dla mne ss czyste a co dalej z toba bedzie przez to niebo zobaczymy jak wiecej @ sie wypowie chociaz raczej bedzie unban
To nie sa czity ;/ sciagnalem jakies pliki dzieki ktorym zwieksza sie liczba fps i dlatego mam takie czarne nieba ;/ przydalo mi sie to bo mam wiecej fps ale chce to usunac bo nie widze ninji ;/ chyba reinstal cs'a zrobie. proszę o unbana uwierzcie mi to nie sa czity :(
dla mnie clear&Close.
Odbanuje ten ktory zbanowal.
Mysle, ze nosky mozna sobie darowac i dopuscic go do dalszej gry, bo w znaczacy sposob nie ulatwia on rozgrywki tak jak kolorowe modele.
/najs
odbanowany.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum