Bys przeczytal wczesniejsze wypowiedzi i dopiero sie udzielal, napisal ze uzywam anty ss, co jest nieprawda, jakis noobek nie bedzie mi wmawial ze mam czity. I jak napisal ze dal ub to moze lasawie by to zrobil ...
//Kafelo
Dokładnie. Waszym zadaniem jest sprawdzić SS i określić czy są czyste czy brudne, a nie dodawać jakieś bezczelne komentarze, niekorzystne dla FPS-u gdzie admini obrażają graczy.
Aha... I jak piszecie UB to tego UB dajcie, proste.
jak mogles dac mi ub jak serwer jest on, a mi nie wykazuje serwer, jak chce polaczyc sie przez connect to tez nie da rady, to chyba ub nie poszedl, moze musze znac inny magiczny sposob zeby wejsc serwer, jak tak to mi go zdradz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
//Kafelo
OMG! Może dlatego, że zamiast nicka się wpisuje IP, ponieważ nie banujesz na nick, tylko na adres IP. Poza tym bansów nie było nawet na war3. Ogar tam.
Poprawnie: amx_unban 89.228.247.154
/ XD
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-30, 16:56, w całości zmieniany 4 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum