btw nawet gdyby nikt sie nie ruszal ilosc napisow o ss by sie zwiekszala :) Wiec?
Nie jestesmy idiotami :]
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Ostatnio zmieniony przez Amigo 2009-01-23, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie chce Cie obrazac, ale chyba jednak jestes. Sprawdz date utworzenia i zmodyfikowania pliku. I jeszcze jedno, podczas robienia ss'ow bardzo spadaja fpsy, a on zrobil mi kilka pod rzad, co doprowadzilo do zrobienia ss'w podczas mojego 1 fpsa. Kminisz?
Podobaly mi sie wasze servery, ale widze, ze administracja jest troche dziecinna. Wpadnijcie kiedys na puchatka, to potraktuje was tak samo. A co do screenow, mowie wam zobaczcie na czas powstania screena i czas jego modyfikacji, to zauwazycie, ze nie sa to kopie. -.- Podczas robienia pierwszego screena spadaja fpsy i kilka nastepnych moze powstac podczas takowego laga. Ciezko wam to zrozumiec? Ile czasu jestescie adminami? Tydzien? Ja juz troche w tym siedze, dlatego mowie wam, ze te screeny nie sa moja wina.
Podczas robienia pierwszego screena spadaja fpsy i kilka nastepnych moze powstac podczas takowego laga
Ciekawe, juz okolo, nie wiem 200-300 osob wrzucalo screeny i jeszcze takiego czegos nie bylo... jak ktos kombinowal to konczylo sie to na wh...
Mówisz ze spadaja fps'y i kilka moze powstac podczas laga... u ciebie sa 3 takie same ss, a na ss masz ok. 70-80 fps to watpie ze przy takiej ilosci fps'ow cos takiego sie stalo. Mialy osoby robione screeny przy 20-30 fps i takich rzeczy nie bylo.
Z jednym sie zgodze, ze jak bys skopiowal obraz to data utworzenia by sie zmienila a u ciebie na trzech ss jest godzina 17:33:57 a na 2 17:33:56. Nie wiem jaki by to musial byc cud, zeby az 3 screeny zrobily sie w tej samej sekundzie, i nie wiem w jaki sposob zrobiles te kopie ze jest ta sama data utworzenia. W sumie ss moga sie zrobic w tej samej sekundzie, 2 czy 3, ale minimalna zmiana ruchu na obrazie powinna byc wylapana, a u ciebie jest sciana/beton, 3 screeny identyczne
Albo cud albo kombinowanie, ale ja w cuda nie wierze
Nie chce mi sie z wami klocic. U mnie jest tak, ze jesli robie sobie sam, albo ktos inny ss, scina mi gre. Nie mam nic wiecej do powiedzenie. Mozecie sprawdzic moja renome na cs-puchatek.pl. Jestem tam adminem servera TP.
a ja wam powiem tak, właśnie przed chwilą skopiowałem jeden z jego ss'ów, zmieniłem nazwę na cs_italy0005.bmp i data ostatniej modyfikacji jest wczorajsza, zresztą to samo pokazuję mi się w programie którym oglądam zdjęcia irfanview.
screeny:
A tu porównanie właściwości obu plików, pierwszy oryginalny ss, drugi moja kopia - > KLIK !!
Ostatnio zmieniony przez gdHr 2009-01-23, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum