lol shooter wrzuć jakiegoś innego screena ... screeny z tego pluginu wyglądają inaczej ... na środku pisze ze screen zrobił ten admin na tego gracza itp ... proszę wrzuć tego screena który jest prawdziwy dla mnie dalej ban !
ej no arn chyba was z kręciło sam osobiscie wstawiałem screena zaraz po zrobieniu przez kosiego myslisz ze bym krył gnoja? co mam kręcic screen jest taki.
wbijam na serwa nawet za chwile i zrobisz mi jednego screena i zobaczymy.
to nie prawda anr.
To co tu zaszlo moglbym nazwac bledem admina przy wykonywaniu screena.
Moge udowodnic, ze po zrobieniu 1 screena nie u wszystkich wyswietla sie informacja. Jest to spowodowane tym, ze screen robi sie przed pojawieniem informacji o tym, ze zostal on zrobiony.
Dlatego radze na przyszlosc robic 2-3 screeny. Gdzie na 2 pozostalych nie ma mozliwosci, aby nie bylo widac na HUDzie info.
Tym razem proponuje odpuscic shooterowi, a admini nastepnym razem niech uzywaja komendy amx_ss nick 3.
Jeszcze takie male info dla @.
Niektore multihacki automatycznie wylaczaja sie po zgonie gracza, dlatego nie warto jest robic screenow komus kto aktualnie ma status DEATH. Podobnie jak nie warto jest ich robic zaraz po rozpoczeciu rundy na respie.
#pepe
to juz pytanie do kosiego...
#Anr
proponuje zrobic jakis maly regulamin co do wrzucania ss'ow
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-06-02, 23:24, w całości zmieniany 3 razy
lol shooter wrzuć jakiegoś innego screena ... screeny z tego pluginu wyglądają inaczej ... na środku pisze ze screen zrobił ten admin na tego gracza itp ... proszę wrzuć tego screena który jest prawdziwy dla mnie dalej ban !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum