Post numer: #1Wysłany: 2009-04-04, 20:33 Screny dla smiley
-=S.Team=-Scott
o godzinie 17:46
dnia04.04.2009
sposub karay :ban na iles tam
mapa:de_kabul
Powud kary:Admin myslał ze mam czity i zrobil mi ss
czas kary nie wiem:nie okreslony cjeba na zawsze
ukaral admi:smiley
Prosiłbym o unban
Serwer:FPSproject.com [Diablo2]
Admin nie myślał że masz czity, myślał że masz softa, a to jest grafika a nie czit.
Nigdy nie widziałem w praktyce software, ale te screeny od razu dla mnie są podejrzane. Szczególnie ss nr 5 (0004), gdzie postać jest dziwnie miejscami "dziurawa".
1. Napisy nie wygladaja na soft.. Jednak dzurawe postacie mowia same za siebie
2. Diverse your life ~ banowac za niewrzucenie ss
3. Pamiętajcie... Jak zbanujesz kogoś na 6 lvl, to od nowa to nabic zero problemu. A jak poczekasz do 30 zrobisz ss i będzie w kropce bo soft/wh i od nowa nie będzie mu się chciało zaczynać ^_^ (Generalnie tu chodzi o Dzieci Neo, które myślą że zmienią ip i git. Jednak bic 30 lvl od nowa nie lada nerwy ;) )
Sharp 21:47:48
grasz na sofcie ?
Sharp 21:47:51
lub 16 bit ?
11613298 21:47:57
16 bit
11613298 21:48:17
mam zmienic na 32
Sharp 21:48:22
no to nie wiem
Sharp 21:48:29
bo chyba na diablo nie mozna z 16 bit
Sharp 21:48:36
i za to jest ban
11613298 21:48:39
na sofcie jusz nie gram zmienile mdzisaj
Po 1 na serwerze pisałem to niego czy gra na software (mówie początkujący to nie wi że za to ban ) i pytałem się 2 rundy i pisze mi że gra na software i 16-bit no to gracze odrazu bana mu!! a ja mówie mu żeby zmienił na opengl i 32-bity. Po chwili patrze no wyszedł z serwa (pewnie zmienił ) a on pisze mi że nie może zmienić po coś tam mu pisze po angielsku!.
Po 2 wyrażnie napisane jest że granie na software traktowane jest jak by ktoś miał czity czyli perm :)
Po 3 Proszę zamknąć to
PS: Divers your live~ miał kręcone demko przez fearo (sry za możliwe przekręcenie nicku xd) podejrzewaliśmy go o aima :).
Jak go zobacze to ban bez ciackania się
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
edyta
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale zaraz chwila przecierz on pisał, żę na open gl zmienić nie może. Mi się wydaje że to jest oszukiwanie graczy noo , ja mu pisałem co ma zrobić no panofie bez przesady chyba, że się myle??
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-07, 00:18, w całości zmieniany 2 razy
Obawiam się, że nie możesz grać gdyż musiałeś wcześniej zmienić grafikę na odpowiednią. Teraz jest za późno i nikt Cię nie od banuje . Wchodząc na serwer pisze wyraźnie, że trzeba grać na konkretnych ustawieniach. Jeśli grałeś na innych jest Ci łatwiej dostrzec nije i nie wiem czy coś jeszcze, bo tam nie gram. Ja rozumiem, że zapewne nawet nie zauważyłeś tego napisu, ale decyzja chyba należy to smiley, a ten już ją podjął. Zapraszam na ZombieMod tam też grasz 4fun i możesz używać softwaremod oraz 16 bit ;)
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum