NA tych SS Widać dlaczego tak dobrze walisz ze snajperek bez przybliżenia.....
Cytat:
ten celownik jest tak, jak kropeczka na monitorze. nic nie zmienia.
"To go usuń:P"
"Chyba lepiej z celownikiem niż bez"
"Za taki [Dopalacz] nie ma bana (chyba) ale niech inni się wypowiedzą czy cię skazać za [Celowniczek]"
"Jak dla mnie unban"
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Nie wiem czy sam go zrobiles, ale taki sam celownik masz w np. ECC 5.2, Fighter Fx 10.0, Badboy (public) -.-
Pewnie ma cos wiecej, ale na screenach nie wyszlo -.-
P.S
Jakbys sam zrobil celownik, ktory robi Ci jako kropka na monitorze to bys mial go w kazdej broni, a nie tylko w scoucie.
Ostatnio zmieniony przez badellcat 2008-12-25, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Jakby miał wymienione przez Ciebie wspomagacze na bank byłoby to widać na ss, prawda że przy screenie znika to wszystko i wygląda jak be czitów ale przy takiej ilości screenów co 1s napewno złapie czity.
A jeśli się mylę to wal 10 ss napewno na którymś będzie widać wspomagacz :p
Celownik proszę wywalić na wszelkich ligach typu ESL jest on zakazany więc u nas również. Unban jak najbardziej ale jeśli przy następnych ss będzie celownik do snajperek to niestety będzie perm. Poza tym nic tam nie ma. Pozdrawiam
Dobra, usunę. Skąd wiesz gdzie taki celownik występuje ?
Mówiąc że zrobiłem go sam, nie chodzi mi o NAMALOWANIE tego celownika, ale skopiowanie rysunku i przerobienie go na mdl i wklejenie do CSa.
Potem mi zrobicie SS dla pewności, że usunęłem celownik.
Tylko nie banujcie, bo potem jest grzebanie kilka godzin zanim odbanują, a póki wolne jest chciałbym się wygrać :D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum