Zaproszone osoby: 10 Nr Użytkownika: 9 Wiek: 23 Dołączył: 24 Paź 2007 Pomógł: 17 razy Tematy: 0 Posty: 1824 Ustrzelił 3 fragów Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-01-30, 19:46 Screeny "Long Road"
Skreeny mi zrobil admin Nice na ffa2:
http://www.sendspace.pl/file/AEOalPHi/
A i jeszcze składam małą skarge na admina "Bez Nicku" bo mnie zbanowal na ffa1 bo podobno tam mialem robione ss n/c
I jeszcze skarge na admina Sharp, bo mialem spec buga i napisal zebym zresetowal kompa i mnie zbanowal Zrobilem reset kompa, pare razy reset cs'a i dalej mialem spectbuga i potem cwaniak mnie kickowal na indii bo bilem wszystkich. A jak jakis slaby gracz albo admin ma specbuga to nie ma zadnych kickow ani banow. Ogarnijcie
faja lamko...spect bug uniemozliwia obejrzenie gry gracza...a jak ktos gra dobrze to niestety musi sie liczyc z tym, ze bedzie dostawal bana zeby cos z tym zrobic...
jak ktos ma staty 2:15 i ma spect buga to ode mnie przynajmniej bana nie ma, bo na wh przy takich statach raczej nie gra xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum