Post numer: #1Wysłany: 2008-12-28, 00:10 r3n prośba o rozpatrzenie bana
Uprzejmie proszę o rozpatrzenie mojej prośby o ściągnięcie bana permanentnego nałożonego przez admina Nice na serwerze z modem Diablo Mod 2. Ów admin przed banem dokonał kilku zrzutów ekranu więc będziecie mogli spojrzeć dlaczego go dostałem, bo ja niestety nie wiem. Chciałbym zaznaczyć, że gram od kilku tygodni na serwerze i grałem ze wszystkimi adminami (również z Nice) i problem ten nie wystąpił. Poza tym to nawet nie wiem jak wh lub inne cheaty włączyć, pomijając, że takowych na moim dysku twardym nie uświadczycie.
Jeżeli niestety uznacie, że ban się należał to proszę o małe wyjaśnienie dlaczego.
Będę wdzięczny. Wielkie pozdro dla wszystkichh admów peace
[ Dodano: 2008-12-28, 00:32 ]
screeny
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ściągając te pliki można zwiększyć jakość obrazu i dostrzec więcej szczegółów, jak ktoś by się czepiał, że kiepskie i w ogóle :p
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
screeny robi się wtedy gdy admin ma podejrzenie do Twojej gry. ja miałem takowe wątpliwości więc dostałeś ssy. tyle, że są umieszczone w niewłaściwy sposób. zapoznaj się z tym tematem: http://fpscs.net/topics43...orum-vt1295.htm i wrzuc screeny raz jeszcze, tym razem poprawnie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
Ktoś musiał strzelić w to miejsce. U mnie na ekranie pojawa się wtedy czarny kwadrat. I tak nie widać przez niego. Najgorzej mam na aztecu jak deszcz pada to mam tego pełno. Jak chcesz to zrobie pare screenów i Ci pokaże. U mnie są takie błędy w cs'ie, ale nie przeszkadzaja w grze. ;D
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum