Proszę o unban iz niewidze podstawy bana , chyba ze jakos obrazilem tego admina w co watpie , poniewaz wszedl na serwer i odrazu ban dla mnie , ktorego sie nie spodziewalem , bo zaden gracz mi nic o czitach nie mowił xD.
Screeny wrzucane pojedynczo na hostingi obrazków np. www.imageshack.us czy www.wrzuta.pl nie będą brane pod uwagę !!!!!!!
Wszystkie screeny tobie zrobione maja byc spakowane do jednej paczki !!!!
Screeny nie moga byc w jakikolwiek sposob edytowane, czyli nie mozna zmieniac ich rozmiaru czy rozszerzenia. Maja byc w oryginalnym formacie .bmp!!!
Spowodowane jest to tym, ze w przeszlosci byly roznego rodzaju cwaniactwa / kombinowania przy screenach i dlatego prosimy o wrzucanie ich w oryginalnym rozmiarze i rozszerzeniu, spakowane do paczki.
Ostatnio zmieniony przez Aki 2009-08-05, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
oki wrzucam , obojetne mi to xD
na jakim share wrzucic ?
a co do wczesniejszej wiadomosci to moj blad sorki , nie doczytalem calego xD
[ Dodano: 2009-08-05, 13:53 ]
Oto link do paczki ss'ów :
http://www.sendspace.pl/f...fc3caa4ca59c3d2
Proszę o unban .
A co do ss'ów to watpie by komus sie chciało bawic sie w edytowanie (ja bym wolal znalezc inny serwer niz szukac jak to edytowac te ssy , a potem sie jeszcze z tym bawic ), pozatym zawsze mozna przekonwertowac na ten bsm. czy jaki wy tam uzywacie (nie znam sie na tym) wystarczy programi np. FormatFactory ;d
Sorki za kłopot , prosze o unban , zycze milej gry wszystkim !!:D
Ostatnio zmieniony przez szreder56 2009-08-05, 13:47, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum