nie wiem data modyfikacji sie zgadza wyglada na to ze nie modyfikowal
a co do 4 ss to chodzi Ci o ten prostokat co zaslania typa? ;c nie wiem czy to tak oryginalnie na cbble jest
#edit
przeciez to nie jest 16bit
na moje oko 8 albo 32 ;] ale chyba 32
____________________ kneel before Ray
Ostatnio zmieniony przez Ray 2009-06-04, 00:12, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam na tych zdjęciach nic nie widze oprócz tego ze popyla na 16 bitach :\
sciagalem nonsteama z waszej strony fayrant mi dal linka .. niegralem jakies 4 miechy zainstalowalem i zaczolem grac odrazu.. nic nie ustawilem innego wiec niewiem co jest 5..
gralem tu kiedys sporo czasu.. i nigdy problemow z czitami nie mialem lub z oskarzaniem moze niektorzy mnie pamietaja...
kojarze takie nicki jak Kosi czy Maxiking fayrant chyba tez i kilku innych
ogolnie to gralem na dwoch nickach ,^ lub prof .. widac kiedy sie reejstrowalem
Ostatnio zmieniony przez prof 2009-06-04, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
tak tylko popatrz na czas utworzenia ss nr 4 , cofnal sie ??!! ja wiem ssy maja to do siebie ze czas ich tworzenia idzie do tylu...n/c a dodajac to ze na 4 zobacz na tego ct ze zasłania prostokąt sredenio pasujacy do reszty , ktory zaslania tez to co bylo w tle...
pare ssow juz w zyciu rozkminialem i troche sposobow i akcji widzialem
to tyle odemnie Wrrr
( musialem pare bledow pisowni poprawic bo sie spieszylem:P )
Ostatnio zmieniony przez Wrrr 2009-06-04, 10:55, w całości zmieniany 1 raz
tak tylko popatrz na czas utworzenia ss nr 4 , cofnal sie ??!! ja wiem ssy maja to do siebie ze czas ich tworzenia idzie do tylu...n/c a dodajac do ze na 4 zobacz na tego ct ze zasłania prostokąt srenio pasujacy do reszty , ktory zaslania tez to co bylo w tle...
pare ssow juz w zyciu rozkminialem i troche sposobo i akcji widzialem
to tyle odemnie Wrrr
Widac ze jestes super ekspertem.Jezeli jestes taki pewny ze czituje to mam nadzieje ze jak ludzie dostrzegna ze jestem niewinny to ze zostana wobec ciebie wyciagniete surowe konsekwencje bo to jest niewporzadku
Ostatnio zmieniony przez prof 2009-06-04, 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Jakby na to popatrzec z innej strony to moze tak poprostu mu cbble wyglada, jak ja wszedlem i sprawdzilem na steam to murek wygladal inaczej, pozniej wbilem na nonsteam to murek byl jeszcze inny, moze to wina mapy, czasy sie nie roznia przeciez
Unban.
Screen po lewej moj z new game, rozdz. 640-480, 32 bity ( nie wiem czemu nie moge ustawic 16) i po prawej ss kolegi.
Jak widac w tym miejscu na screenie lapie sie taka powloka i tak to wyglada jakby ktos wycinal kawalek sciany z ss czy kopiowal. U niego troche to bardziej jest "naswietlone" ale to moze jeszcze zalezec od karty graf. czy wlasnie tych 16 bit ktorych nie moglem ustawic.
Moze na moim ss niedokladnie to wyszlo ale niech niedowiarki sobie sprawdza sami u siebie z 16 bitami i taka rodzialka ze w tym miescu wystepuje taka "powloka".
Unbanned.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-04, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum