Post numer: #1Wysłany: 2009-02-19, 14:20 Pogromoca Dziewic :) VS KiLL
[b]Nick: Pogromoca Dziewic :)
[b]Admin: KiLL
[b]Powód: Brak
[b]Godzina: 13:43
[b]Mapa: De_Inferno
[b]Link Do ss'ow - http://www.speedyshare.com/409403504.html
Proszę o szybkiego unbana :) a tak pyzatym wszedłem pograłem z 3 minuty i obrazu dostałem bana? jakim cudem? Sory ze dawałem tak długo ss'y ale musiałem zmniejszyć ich rozmiar ponieważ ja nie mogłem ich wrzucić na sppedyshare wiec musiał to zrobić mój kolega a ja mu musiałem wysłać przez gg każdy oddzielnie a tylko tyle mogły zajmować żeby je wysłać sorki ;))
CO ? szkoda mi takich ludzi jak wy widac ze nie mam czitow musialem skrucic go na dole uciolem czas i ile masz pieniedzy i sie kluc ze nman jak mi sie wydaje jak podgladalem 2 adminow to mi sie wydawalo ze oni maja czity wiec wielkie sory !! sprawdz jaka jest data i wszytko wiec niechche mi sie z toba klucic zmienie nick i bede dalej gral dla mnie nie ma problemu!
A co miz robisz? jak bede adminom wrzucal?? Po pierwsze wcale ich nie widac na serwie ! po drugie jak sa banuja nie tych co trzeb ! a po trzecie to sa same dziecie albo niedowaleni ludzie ! znam 3 ktorzys a normalni a ty Kill to juz calkiem gralem z 4 minuty i odrazu ban zdarzylem zabic 2 ludzi ! i dales mi bana wiec o co w tym chodzi ?
Ostatnio zmieniony przez Pogromoca 2009-02-19, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Człowieku.. daj SSy, nie kombinuj, nie modyfikuj SS, tylko wrzuć oryginały jak grzecznie proszę. To nie jest lista przebojów który admin fajniejszy. Miałem podejrzenie - dostałeś SS więc, nie kozakuj i się nie unoś tylko je wrzuć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum