ja tu bym sie bardziej rcoila przyczepil a nie wh, bo jakos dziwnie maly rozrzut z ak ;[ wiem ze da sie na tym zapanowac ale niektore akcje sa naprawde dziwne. A jesli chodzi o wh to tylko ta sytuacja co kolo wychodzi z wentyla a on odrazu sie odwrocil zaczal tam lookac, nie chce mi sie ogladac jeszcze raz wiec nie podam w ktorej to bylo minucie ;d
Wiedz , że ja w twój "skill" Nevil nie wierze ..to nie jest normalne żeby 16 latek na ns co mape miał staty 25+ ...
Kiedyśwpadniesz tak jak nasz kochany cwanIak
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
Ostatnio zmieniony przez dAb 2010-01-02, 02:25, w całości zmieniany 3 razy
4 ss był robiony o czasie 23:31:29 natomiast 5 już ma czas 23:37:39
SS-y były mu robione z tego co widzę 2 razy, po pierwszym zrobieniu pewnie zmienił ip i wszedł ponownie na serwer, więc został zbanowany ponownie i ss zostały mu zrobione również po raz drugi. Bo inaczej tego nie da sie wytłumaczyć :)
4 ss był robiony o czasie 23:31:29 natomiast 5 już ma czas 23:37:39
SS-y były mu robione z tego co widzę 2 razy, po pierwszym zrobieniu pewnie zmienił ip i wszedł ponownie na serwer, więc został zbanowany ponownie i ss zostały mu zrobione również po raz drugi. Bo inaczej tego nie da sie wytłumaczyć :)
Wiem wiem ^^ mój błąd
____________________ Gość nie moge ci pomóc ..
Jestem KONIEM !!
ja widze ze pierwsze ss zaczynaja sie o 23:29:10 a koncza o 23:29:14 czyli sa ok i ich czasy tez sa ok. myle sie?? przeciez 1 ss ma numer 00 i tak kolejno wiec 5 ss ma numer 04 a nie 05 stad tez myslicie ze czasy sie roznia. co do tego co pisal dante o zmianie ip itd to bylem wtedy na serwie... MoMo mowil ze zrobil mu ss bez niczego a pozniej zrobil mu jeszcze raz i dal mu ss z banem stad tez dwa zestawy.
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Odrazu Anty Recoil ?? hahaha skrypyt nie dzialaja na BF !!
Niekture dzialaja
nmn napisał/a:
Wiedz , że ja w twój "skill" Nevil nie wierze ..to nie jest normalne żeby 16 latek na ns co mape miał staty 25+ ...
Kiedyśwpadniesz tak jak nasz kochany cwanIak
Graj tak na Steamie przez miesiac, jak nie dostaniesz bana od Vacka to bedziesz clear
pYthon napisał/a:
ja tu bym sie bardziej rcoila przyczepil a nie wh, bo jakos dziwnie maly rozrzut z ak
Teraz ci sie udalo bo na demie slabo widac i prosze jak strzelasz seriami to nie trzes celownikiem, bo chce popatrzec jak schodzi na dol twoj celownik. Bedziesz pod obserwacja wiec oczekuj banow codziennie.
Pozdo
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum