nie widze zadnych podstaw do bana, pan maxi king allright banuje kazdego kto jest lepszy od niego ;< pozdr dla 0
"zrobilem ci ss boo nie bylem pewny co do twojej gry "
zanim kogos zbanujesz, zdbabadz pewnosc co do tego czy czituje (spec istnieje), nie wiesz czy czituje - nie banuj az nie bedziesz tego pewny.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
http://fpscs.net/topics43...orum-vt1295.htm przeczytaj to raz
bez ironii tu prosze to dwa
i trzy nie banuje kazdego ktory mnie bije tak jak niektorzy to robia, zrobilem ci ss boo nie bylem pewny co do twojej gry
PS: juz nie pamietam jak dlugo ss nie robilem :D
bez zbednych komentarzy juz prosze
no myslalem ze wy mi to wyjasnicie ;d, prawdopodobnie jest taki ze zrobil go w trakcie restartu rundy ;>
// Dante
Ja nie wiem, ale idąc zgodnie z zasadami matematyki, to rachunek prawdopodobieństwa by zaszła taka sytuacja jest bardzo mały ^^ Jak dla mnie jednak to dziwne.
//mery a widziales czity ktore zmieniaja obraz z normalnego na niebieski ? widzisz jaki hud z czitow ? info itd ? 1 skrin zle wyszedl, spojrz na pozostale n/c
Pierwszy od drugiego może być 2 sec później więc mógł zdążyć wyłączyć to co miał , niestety pierwszy ss zawsze wychodzi trafny to postanowił przekształcić to w nie wytłumaczalną sytuację , a nawet jakby było w trakcie zmiany rundy to cokolwiek by wyszło.
Chyba że ktoś zna podobny przypadek ?
Dla mnie jest jasne , nie ma wszystkich ss nie ma unbana(zakładając że "niebieskie tło" nie jest ss'em z gry :) )
@Edity przez literówki ;/
____________________ I_L[]Ve_R3D
Ostatnio zmieniony przez ^^Cytrus^^ 2009-11-10, 19:42, w całości zmieniany 2 razy
hahahaha to moja wina ze taki screan wyszedl ? ;d nie. BTW na FFA jestem juz odbanowany z tego co widzialem.
Zapytajcie zaku czy +_+ jak gram to wam powiedza ;d
jesli by edytowal, czas modyfikacji SS roznil by sie od czasu na screenach, wiec moim zdaniam on nic z tym nie kombinowal.
Sprawa jest dosyc skomplikowana bo jeszcze takiego przypadku chyba nie bylo, bana dostac nie powinien bo ss nie byly edytowane (chyba ze jakims cudem edytowal tak ze godzina modyfikacji sie nie zmienila :P) ale tez nie powinien dostac unbana bo ss'y w pewnym sensie sa nie kompletne :P
Czarne tło to wychodzi tylko jak masz zminimalizowanego csa ..
Dobra nie wnikam co do tego ss niebieskiego
Dla mnie to jest ze anty ss zadziałał jak zadziałał
A zreszta sa juz programy do zmiany czasu modyfikacji
Unban ale pilnuj sie tam
// majster
Miałem robione na tym serwie ze 30 razy ss i nie bylo zadnego problemu......podejrzana sprawa.
to tez nie moje pierwsze ale sa jakie sa nie moja wina
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum