Nr Użytkownika: 615 Dołączył: 05 Lis 2008 Tematy: 0 Posty: 3 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-05, 22:51 mały zonk przy ssach ;P
Bodajze Sharp mi zrobil ssy i zalozyl banka, lecz gdy je robil wychodzilem do windy bo ktos mi na gg napisal wiadomosc... W rezultacie ssy sa czarne... Macie jakis pomysl co zrobic w takim momencie?;p
No nie wiem ciezki przypadek, rzeczywiscie jest tak, ze jak gra jest na pasku to ss wychodza czarne, ale jesli Sharp zrobil ci ss gdy byles w ruchu (podczas gry), a nie na dedzie czy jak byles afk, to napewno bys nie byl w windowsie tylko grales a wiec zanim bys nacisnal windowsa to by chociaz na 1 lub 2 ss bylo cos widac. Sharp musi napisac czy robil ci te ss podczas twojego ruchu, jak tak to ban zostaje
Przez polowe ostatniej rundy gralem z wiadomoscia z gg. Akurat tak sie zlozylo ze zostalem sam na koncu ze swojej druzyny i od razu po tym jak padlem wyszedlem przeczytac wiadomosc i odpisac. Fakt troche to zajelo, a gdy powrocilem do gry zobaczylem komunikat z konsoli o banie. Ogolnie to juz 3 raz tutaj skladam screeny, moj inny nick to rikku. Zmnienilem go gdyz mialem przerwe w csie i strasznie zaczalem lamic, lecz z awp w lapie lepiej mi szlo :P Urzekla was moja historia?:P
@Maxi
jak rozwiaze sie ta sprawa to przykro mi ale masz bana na tym koncie a warna na 2 za zakladanie 2 konta, przeczytaj regulamin..przykro mi
jesliby gral i zobaczyl ze sharp robi mu ss i szybko zwinalby cs do paska ze 2 ss powinny sie zrobic tutaj wszystkie sa czarne co sugeruje ze mowi prawde...
zastanawia mnie tylko czemu te ss maja date modyfiacji sprzed miesiaca? oO zla data na kompie ustawiona czy co?
APEL DO @!:
robicie lenie ss po uprzednim obejrzeniu grzacza na spect i siedzcie tam i robcie ss wyczekawszy dobry moment a nie ktos wam nie pasuje do na odwal sie robicie ss i papa:| jestescie adminami i waszym zadaniem jest lapanie czitow a nie statszenie na serwerze...
do tego kreccie demko jak juz jestescie na spect i go ogladacie wtedy nie bedzie problemow takich jak ten
ja tak robie caly czas i jeszcze nigdy na forum nie bylo nikogo z ss-ami ktore ja robilem;]
Tyle ode mnie
dlatego w takich sytuacjach patrzy sie na wlasciwosci i linijke zmodyfikowany...
ss sa sek po sekundzie utworzone wiec watpie czy tak szybko zdazylby zrobic je na czarno all i zapisac
ale dlaczego jest tam 5 wrzesien to nie wiem... albo zla data w kompie albo nie te ss
od tego sa tez fake nicki;]
poza tym przy wybraniu teamu i nie wybraniu modelu jestes tak jak spec ale w tabeli wyswietlane jest ze jestes w jakims teamie;]
i jak jest to jakies dziecko co sie najczesciej zdarza to i tak ma to gdzies czy ktos jest na spec czy nie wiec przypatrzec sie zawsze mozna chyba ze sie nie chce i woli grac...
Takze ogar sharp:]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum