Zacznijmy od tego że na 4fun masz bana, za brak screenów które zrobiłem ci już dawno temu. To było jeszcze na wakacjach. Na nicku pacmanmdzl~, na mapie de_cbble. Od tego czasu jesteś systematycznie banowany za brak screenów.
Zacznijmy od tego że na 4fun masz bana, za brak screenów które zrobiłem ci już dawno temu. To było jeszcze na wakacjach. Na nicku pacmanmdzl~, na mapie de_cbble. Od tego czasu jesteś systematycznie banowany za brak screenów.
Te screnny z cbble przesłałem na emaila bo nie mogłem ich wpakować na wasz server a wtedy jak dobrze pamiętam to pisałem na forum z sharpem i to on mi podał tego adress avatha@gmail.com i przesłałem przez jakiś czas nie byłem banowany ale znowu jestem, żadnych cheatów nie używam bo za dobry jestem i za długo gram w csa by bawić się w takie zabawy, a bym bardzo chciał przesłać wam te screnny z offica ale niestety skasowałem je jak wysłałem je na tamten adress, tylko to od was zależy czy bedziecie mnie cały czas banować na waszym servie czy nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum