Post numer: #1Wysłany: 2008-07-20, 02:06 LoCk zrobil mi screny a ja nie moge ich znales i jestem zban
lock zrobil mi screena a ja nie moge go znales i nie moge grac w csa :/:/:/
[ Dodano: 2008-07-20, 02:23 ]
wiem ze pewnie za swoje roztarganie bedzie ban no ale ehh wiecie jak to jest teraz juz se nie pogram bo
PAN lock nawet nie zechce na gg wejsc jak mu pisalem no ale coż szkoda szkoda sami osadzcie
[ Dodano: 2008-07-20, 02:53 ]
hihihi widze kill ty mnie bardzo lubisz xD fajne to forum heeh Beciu_RtC i kill u hihi dzieki dzieki ale i tak jestes jedwabisty gosc
nie no nie mam zadnych ss nie wiem zrobcie cos z tym i po 2 mam dyslekcje wiec nie czepiajcie sie co pisze w tematach :PP
[ Dodano: 2008-07-20, 12:04 ]
nic nie znalazlem zadnych screnow morzecie pogadac z kill jak chcecie i co teraz jak dacie mi bana musze kupic orginalnego steama ??
masz zrobione 5 screenow w folderze cstrike, jak niemozesz go znalesc poszukaj w wszyukiwarce systemu napewno on Ci sie wysiwtli ... a w nim bede screny pod nazwami np.dust_20000001 itp inna mapa inna nazwa na kazdym screenie bedziesz mial napis Zrzut ekranu dla Beciu_Rtc przez LoCk i takich podajze 5 ...
Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2008-07-20, 12:06, w całości zmieniany 2 razy
Normalne, że każdy kto w tą grę gra wie gdzie się zapisują screeny jak się je robi zrzutem przez zwykłe F5 itp.
Dzieci sobie radzą z tym, a on nie może ?
Plugin działa bez zarzutu robi screeny w 101% skutecznie, więc nie wymigasz się słowami " nie ma ".
Z reszta co tu dużo gadać zostało Ci 12h, nie wrzucisz masz perma za chęć wykręcenia się od kary kłamstwem.
Wrzucisz screeny będzie spokój, może dostaniesz 2 szansę, nie wrzucisz jesteś skreślony po całej linni.
no jak bym mial bym wrzucil jeszcze nawet jak bym mial czity wh czy cos tam bym m ial dostac druga szanse bym je dal przecierz ehh no dobra sami zdecydujcie <smutno>
[ Dodano: 2008-07-20, 12:40 ]
no nie wiem moge cos zrobic by nie bylo bana cos wam pomuc albo cos ??
[ Dodano: 2008-07-20, 12:49 ]
HELLO JEST TU KTOS Xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum