Post numer: #1Wysłany: 2009-07-01, 12:50 Karolcia :*
Przepraszam szanownych adminów , ale nie wiem gdzie sie składa prośby o undbanny ponieważ chce wrzucic ss bo oskarżono mnie o wh ;p A w umowie były przeprosiny jak gram czysto.Z góry dziękuje ;*Prosze o zdjecie banna.
Przepraszam pana admina Maxi King "Jakiś problem do moich ss" ?? Dosyc że na serverze mnie wyzwali od pedofila i że mam głos jak 4 letnia dziewczynka ! To jest kultura na serverach !!!! Że ludzie wyzywaja dziewczyny od najgorszej bo lepiej gram od chłopaków nie moja wina niech sie anucza , a nie :/ A propo ss sa wiec chce undbanna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i widzisz po problemie :D
Ban zdjety i juz sobie mozesz grac na wszystkich serwerach dalej na czitach
A skad masz bana na war3 to nie wiem a widze ze twoje ip jest chyba ostatnim zbanowanym ip na tym serwerze czyli to musialo byc bardzo niedawno.
He he KiLL moge cie pouczyc zawsze grac he he żartuje dziękuje jeszcze raz za zdjęcie banna a na tym warn to juz w dupie mam czy będe miałą banna czy nie bo i tak mnie tam wyzywaja od cziterki i od szma... , od najgorszej ale to wkońcu dzieci . ;D
[ Dodano: 2009-07-02, 10:46 ]
Jak chcecie i morzecie to zdejmijcie mi banna na war3 a jak niemozecie to nie zdzejmujcie :p
[ Dodano: 2009-07-02, 10:48 ]
A włąśnie a propo czitów macie jakieś fajne bo te co mamna ss to jakieś hujo....e nie da sie grac he he :D
Z tymi czitami to żartuje he he nie lubie dzieci które jeżdżą na czitach i sie chwalą że lepsze są ! Wkurzam sie zawsze .
____________________ Karolcia ;*******
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum