nie wiem czy to tylko u mnie ale screen de_inferno0003 jest cały czarny-nic nie widać no i jest utworzony 9 lutego a modyfikowany 4 lutego, chyba coś tu nie gra ?
Skopiowalem te kotre mialem tak byly podpisane wiec nie wiem moze ten czarny to jakis nie z tego mam duzo tych ss'ow ale nie moge znales tego jednego ;/ ale zapewniem zadnych czitow nie mialem !! poszukam jeszcze tego jednego ;))
[ Dodano: 2009-02-09, 13:07 ]
Dam wam jeszcze ss'y z innego serwa tez mnie podejrzewali o czity ale tam sie wszytko wyjansilo pozytywnie wiec dam jeszcze te nie gram na czitach i nienawidze cziterow moze dlatego dal mi bana wiecej farta za to ze mowilem kiedys ze on ma czity ;/ wiec pomyslcie o moim banie :))
moze dlatego dal mi bana wiecej farta za to ze mowilem kiedys ze on ma czity ;/ wiec pomyslcie o moim banie :))
Hahaha, chyba sobie kpisz, dostałeś screeny bo miałeś kilka podejrzanych akcji i do tego wszyscy prosili mnie żebym spojrzał na Twoją grę. Miałeś pare takich akcji typu kolo jeszcze nie wyszedł a tu już się przymierzasz do strzału.
A Twoje zachowanie w stosunku do mojej skromnej osoby na HS było trochę nie odpowiednie, zastanów się nad swoim zachowaniem i wrzuć normalne screeny.
Mylicie sie nie po to dawalem 240 zl na sluchawki ;) poprostu bede gral pod innym nickiem i juz dla mnie liczy sie gra i ja z niej czerpie przyjemnosc :) gram jak gram nie moja wina ze niektorzy nie umieja i sie denerwuja hehe^^ xD
Mylicie sie nie po to dawalem 240 zl na sluchawki ;) poprostu bede gral pod innym nickiem i juz dla mnie liczy sie gra i ja z niej czerpie przyjemnosc :) gram jak gram nie moja wina ze niektorzy nie umieja i sie denerwuja hehe^^ xD
moze opowiedz jeszcze jaki masz komputer ?
znajdz lepiej oryginalnego ssa
Mialem 4 ale jak mi sie wydaje to mozna zrobic 5 w jednej seri ;) 1 mi sie nie zapisal wiec dalem jaki mialem taka prawda panowie i niechce byc zlosliwy. A nie zrobil mi 4 ss'ow przypadkiem ?? szukalem tego jednego nigdzie na dysku go nie mialem ;/ albo jakis bug albo nie wiem cos nie wyszlo ;((
Szukalem mialem z tej mapy 4 ss'y i mialme 10 ss'ow czarnych calych takiech jak tego jedengo wyslalem ;/ ale to nie moze byc moja winna ja bym wsyztekie ss'y wyslal ;)) mozecie mnie odbanowac i zobaczycie czy mam czity ;)) wiem ciezko to wytlumaczyc ale dla mnie powoli to sie robi smieszne ;) na poprzednim serwerze rowniez byl taki problem i jeden admin nagrywal mi demko 2 ss'y robil zrobil 10 i 9 mi sie zapislo ale demoko wszytko wyjasnilo !! i napisali ze czasem sie robia cale czarne lub sie zapisuja ale to nie jest zdjecie do odc zytu inny plik pod inna nazwa :P wiec teraz sam nie wiem poge poszukac pliku kotry byl zapisyany o tego godzine co tamte ;))
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum