Nr Użytkownika: 1578 Dołączył: 22 Lut 2009 Pomógł: 3 razy Tematy: 0 Posty: 331 Skąd: Polska :*
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-08, 13:03 faumax_SS
Nick: Waaazap?!?
Serwer: FFA
Data: 8 maj
Kto ukarał: jestem adminem (czy jakos :P)
Link do SS'ów: http://www.sendspace.pl/file/oI25UqSQ/
Moje IP: neło mam
Wystarczy spojrzec na 4 ss ;] Wh na głowe jak szlaq :]
W koncu druga osoba (admin ) ktora wrzuca odemnie ss ale pierwsza co wrzuca screeny z wh ;]
Masz cos na usprawiedliwienie ? Anty ss nie zamaskowal wh ? :D
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-08, 13:16, w całości zmieniany 1 raz
No milo bylo, tracisz admina z diablo ofc i nie dam ci nawet rangi Vipa za taki przekret ;]
Zal, zmienne IP masz, mogles sobie ( co tez jest karygodne) wejsc na innym nicku z wh a nie z nicku admina i jeszcze wrzucasz takie ss na forum na ktore nawet nie popatrzyles bo myslales ze disabler je wylaczyl a tu lipka :)
Nie ma tu nic wiecej do powiedzenia. Brak slów.
Zal jest taki ze masz zmienne ip i cie nie zbanowalem na neo/pesel itp ale jakos cie dopadne i dolapiesz perma mimo tego zmiennego ip ;]
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-08, 13:35, w całości zmieniany 2 razy
Sry, ze w zamknietym ale musze jeszcze cos napisac.
Jak widac wpadles kolego. Wiesz troszke zaluje teraz, ze nie poprosilem momo aby Ci zrobil screeny wtedy na nuke co grales na nicku "Zrob_mi screeny" czy jakos tak. Od poczatku wiedzialem, ze ta osoba leci na wh (z poczatku myslalem, ze to bury, bo styl gry byl nawet podobny i ip sie zgadzalo, ale pozniej sie sam przyznal, ze to faumax), a najbardziej byla podejrzana ta akcja w ktorej wbilem na skalki, a ty dokladnie wiedziales gdzie masz rzucac granaty bo wrecz mi na glowe lecialy mimo, ze caly czas na ducku szedlem i poprostu nie miales prawa wiedziec w ktorym miejscu sie znajdowalem.
Ponownie pozostaje mi pogratulowac adminom za wywalenie z administracji kolejnego czitera.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum