wrzuć na coś innego niż rapid bo na tym są limity...
Mimo, że wczoraj wrzucałeś ssy to dzisiaj zauważywałem, pare podejrzanych akcji, więc chce oglądnać te ssy. pozdro
____________________ Znacie kill3ra ? każdy go zna! on bardzo fajne balony ma
Mam pytanie czemu na ostatnim ss nie ma "dla odbanowania wrzuc na game.tau.pl"-jeden za malo czy przerobka??
A i czemu na de_nuke0005 u gory pisze zrzut i czas 22:25:26, a na dole sa 3 napisy od 27???
Analiza innych?
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-10-26, 01:54, w całości zmieniany 1 raz
wygląda na czystego, ale mam malutką wątpliwość. Czemu po zabiciu jednego uciekałeś z celownikiem w ziemię? i na ostatnim ss po prawej stronie od celownika są jakieś kreski jak z painta, co to??
ucieklem tam bo wemnie strzelali.... a co do tych niby przerobek to tych screnow nie ruszalem.... znaczy sie zmienialem tylko rozdzielczosc lekko bo mi dlugo pakuje i hostuje...
Mam tylko takie bo zmienialem rozdzielczosc oryginalnych screnow.....
co to przeszkadza ... widzialem duzo Ss na forum w ktorych byla rozdzielczosc zmieniana i byly uznawane.....
____________________ ZBOK :P
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum