Mam pytanie - czy sprzeczki z adminem są powodem do niesłusznego karania BANami i zmuszania do marnowania czasu na SS? Po raz kolejny nie możemy się dogadać z Panem uOpolak i znów dostaje bana z jego inicjatywy, tyle, że tym razem z innych rąk. Mógłby mi ktoś to wyjaśnić? Pomału mnie to drażni, zwłaszcza, że to ww. Admin zaczął od docinania mi, a skończył na nieprzyjemnej wymianie zdań i groźbą BANa. Szanuje gościa jako gracza, ale niech się ode mnie personalnie odstosunkuje ;], a jeśli godność mu nie pozwala, to niech powie, po prostu nie będę grał na serwerze HS równolegle z Nim. Proszę o pomoc i ewentualne pouczenie mnie, jeśli popełniam gdzieś błąd ;)
PS. Chciałbym przypomnieć jeszcze o tym, że ww. Admin strasznie ostatnio czuł się urażony tym, że określiłem go mianem "frajera" i za argument wykorzystał przykład, że jakby miał się poczuć gdybym np. obraził jego matkę, czego nie zrobiłem. Dziś sam obraził moją używając jednego z określeń "twoja stara", proszę o sprawdzenie wpisów z server'a i sprawiedliwą ocenę ;)
Ostatnio zmieniony przez redeye2 2009-05-07, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Post numer: #2Wysłany: 2009-05-07, 23:54 niekompetencja admina
Byłem świadkiem calego zajscia, Admin o niku Uopolak bezpodstawnie urazil godnosc gracza Dziki Bazant. Nastepnie zaszlo niezrozumiale dla mnie zdarzenie, a mianowicie pojawil sie na serwerze drugi admin Nice i bez wczesniejszego uprzedzenia dal bana graczowi Dziki Bazant, ktory nie dosc ze nieslusznie zostal posadzony o cheatowanie to zostal pozbawiony szansy na obrone przed adminami. Jako szanowany gracz o niku muzyk na serwerze Hs wnioskowalbym o odebranie praw do zarzadzania i administratowania na tym serwerze graczowi Uopolak.
Po 2. Kolega poprosił, bym wszedł na serwer bo mu się nudzi, grałem nawet się nie odzywałem, a bażant zaczął się żalić że farce, potem że coś mam do niego, napisałem w końcu zamknij się albo pisz to w pamiętniku a on zaczął jechać że w łóżku jestem zły to wyżywam się w cssie ^^ Potem centralne obelgi, możecie w logach posprawdzać. Potem mi przypomniało to akcję z wcześniejszych miesięcy, po których jawnie mu SS zrobiłem, więc zapytałem gdzie one są, jak odpowiedział że nie wie gdzie wrzucić, wiedziałem że nie wrzucił.
Dlatego przyszedłem na SB i poprosilem o zbanowanie tego gracza. Unban się nie należy, gdyż SS nie dał
Czekamy na te ode mnie.
A właśnie - Muzyk teraz się pilnuj, bo będę Cię śledził na każdym kroku. Niedość, że wbijasz w nie swoją sprawę, to jeszcze mnie oskarżasz o niewiadomo co
Jedno wykroczenie i ss na forum ;]
[ Dodano: 2009-05-08, 07:53 ]
I dodam jeszcze jedno - sprawdzcie w logach co się działo.
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-05-08, 07:52, w całości zmieniany 2 razy
Post numer: #5Wysłany: 2009-05-08, 11:55 admini cos maja z głowa????
To jedziesz, pilnuj mnie jeśli potrafisz, nic na mnie nie masz wiec sie troszke zawiedziesz, po drugie juz wrzucil ss wiec o co ci k..... chodzi, a po trzecie moge sie w to wtracac bo gram na tym serwie juz dlugi czas i boli mnie to ze admini sa jacys nie wyrzyci i wyrzywaja sie w cs bo nie idzie im w lozku
Znowu cyrk :/ Weźcie przeczytajcie te logi i oceńcie co? Wrzuciłem takie SS, jakie mam w folderze, nic więcej nie znalazłem. Powiedziałem jasno, że nic do gościa nie mam, tylko On ciągle się rzuca, docina mi i próbuje pokazać wyższość, której nie ma po prostu. Nie dam sobie docinać za darmo, jeśli mu przeszkadzały moje tekst, to mógł powiedzieć np. "nie spamuj", a nie "zamknij się". Ja trochę inaczej to pamiętam mimo wszystko. Ja za postawę Muzyka nie odpowiadam, chciał się wstawić, to to zrobił. Jasno zwróciłem się po pomoc, lub pouczenie, a narazie znów jest afera. Proszę więc jeszcze raz o jakieś polecenia, lub uwagi.
I co to za cyrk, żeby ktokolwiek straszył gracza SS, za darmo hm? Do ciężkiej cholery, każdy z adminów widział, jak gram i jeśli ja mam cheaty... To jest śmieszne wręcz prawdę mówiąc ;) A Muzyka za co straszyć SS? Bo się postawił "Adminowi" [bo nie wiem jak inaczej go nazwać]?
[ Dodano: 2009-05-08, 12:21 ]
Sprawdziłem powtórnie swój folder i innych SS nie mam, więc chyba dostane perm BANa i to za darmo ;) Prawdopodobnie SS *Nice, zastąpiły te oUpolaka, o ile w ogóle ten mi je zrobił.
[ Dodano: 2009-05-08, 12:55 ]
I ostatnie moje pytanie. Jako kto oUpolak grozi Muzykowi SSami? Skoro nie jest adminem, to jak mi mógł zrobić SSy? Mógłby ktoś uświadomić mi ten proceder? Dostałem bana od *Nice, to co ma do tego uOpolak i jego SSy, których nie mam ;)
Ostatnio zmieniony przez redeye2 2009-05-08, 12:57, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum