Czy ty naprawde nie umiesz juz nawet bez bledu napisac swojego schorzenia?
Cytat:
hihi dzieki fearo ale ja mam dyslekcje akurat to nie moja wina xD np wiem ze łóżko pisze sie tak a napisze lużko
Wlasnie dlatego powstalo cos takiego jak slownik, zreszta mozliwosc korygowania bledow ma rowniez firefox i word. Jesli nie stac Cie na slownik to chociaz zaopatrzylbys sie w jeden z w/w programow.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-07-21, 00:21, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem na NIE
Wh to wh perm jak nic nie ma przebacz dla mnie
Guzik mial duzo lzejsze rzeczy i dostal perma i co
To co z innymi graczami ktorzy grali na wh ? dla mnie nie ma wyjatkow
Weź pod uwagę, że admini będą musieli Ciebie teraz bardziej kontrolować, a skąd mają wiedzieć czy następnym razem nie zaopatrzysz się w lepsze WH, którego nie pójdzie na screenach zobaczyć...
Jak wspomniał Maxi, just i guzik nie dostali drugiej szansy - ale się tak nie starali... Podaj kilka powodów dla, których nadal chcesz grać na 4fun? Może przekonasz kilku graczy i ankieta wypadnie lepiej następnym razem, ja z Tobą trochę grałem i nie spodziewałem się byś miał WH, ale cóż najwidoczniej takie życie.
Ale ja kur** nie rozumiem, po ch** wam te czity? - daje wam to satysfakcje, że jesteście lepsi? - jak dla mnie to taka gra nie ma żadnego, nawet najmniejszego sensu... Podobne zdanie mam o interpowcach - wpisują 3000 komend w konsoli i myślą, że są pro - najwidoczniej interpy nie zostały zabronione (są lepsze i gorsze interpy - jak dla mnie to się liczy n uczciwe i nie); ale mnie leczy gdy widzę kolesia, który strzela obok gracza i wali mu heada - podobnie jest z WH, jaki to ma sens, że wiecie gdzie koleś jest?
Czekam na te kilka powodów, dla których chcesz dalej grać na 4fun?
Ja jestem skłonny dać drugą szanse, jesteś wporządku (da się z Tobą pogadać); ale czekam na odpowiedź na moje pytanie.
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-21, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
Co To za wyjątek ... Od kiedy pamiętam Za każdym razem gdy gracz czitował dostawał perma ... i tutaj nie ma podziału na lzejsze czity i te gorsze... Poprostu czit to czit ... Perm To perm .. Dacie jednemu drugą szanse toza każdym razem nowo zbanowany gracz też będzie brał przykład z naszego kolegi i też będzie prosił o drugą szanse .... Będzie trzeba zrobić odzielny dział .. " Prośby o drugą szanse" ;/ .. Czy to Normalne ??
Zdecydowanie Nie. Gdy Ja BYłem admem i zbanowałem adma na Fake Nicku bo miałem podejżenie o czita .. demko nagrałem ... adma odebrano mi wtrybie natychmiastowym ...
I nikt o drugiej szansie nie mówil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum