Post numer: #1Wysłany: 2009-07-07, 19:10 [BrownSugar]QQrykQ na FFA2 BF2- prośba o un-bana.
Witam!
Zwracam się o un-bana na moje konto [BrownSugar]QQrykQ na serwrze FFA2 BF2.
Przy okazji zwracam się z zażaleniem na Admina: SzalonySzaleniec..
Pan SzalonySzaleniec dostał na mapie Inferno granatem potem z m4 i miał wielki problem do mnie więc dał mi wrednego bana pod pretekstem WH. Świństwo, bo gram na servie już jakiś miesiąc bez żadnych większych zarzutów. Ludzie mnie kojarzą i w sumie jako tako się z nimi dogaduje. Ogólnie pozytywna sprawa, bo po raz pierwszy wkręciłem się mocniej w BF2.
Szkoda troszkę, że dajecie statystykę "admin" ludziom, którzy jak (brzydko mówiąc) dostaną w dupę to mszczą się na zwykłych graczach. Nie mam 16 lat, nie jestem dzieckiem, gram w CS'a od 6/7 lat.
Pozdrawiam
[BrownSugar]QQrykQ
Oto SS:
Witam!
Zwracam się o un-bana na moje konto [BrownSugar]QQrykQ na serwrze FFA2 BF2.
Przy okazji zwracam się z zażaleniem na Admina: SzalonySzaleniec..
Pan SzalonySzaleniec dostał na mapie Inferno granatem potem z m4 i miał wielki problem do mnie więc dał mi wrednego bana pod pretekstem WH. Świństwo, bo gram na servie już jakiś miesiąc bez żadnych większych zarzutów. Ludzie mnie kojarzą i w sumie jako tako się z nimi dogaduje. Ogólnie pozytywna sprawa, bo po raz pierwszy wkręciłem się mocniej w BF2.
Szkoda troszkę, że dajecie statystykę "admin" ludziom, którzy jak (brzydko mówiąc) dostaną w dupę to mszczą się na zwykłych graczach. Nie mam 16 lat, nie jestem dzieckiem, gram w CS'a od 6/7 lat.
Pozdrawiam
[BrownSugar]QQrykQ
Oto SS:
Trzymajcie się ciepło..
Chociaż we Wrocławiu dzisiaj tragicznie gorąco!
Ostatnio zmieniony przez BrownSugar QQrykQ 2009-07-07, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
2. Trzykrotne ukaranie tego samego gracza może zakończyć się banem dożywotnim
Punkt regulaminu, mimo wielu banow dalej wchodziles na serwer bez wrzucenia SS i Dema. SS-y miales robione 2 x , w powodach bana zawsze miales napisane wrzuc ss+demo na forum jakos nic sobie z tego nie robiles.
Zegnam ciebie.
Niektórzy nie mają tyle czasu żeby wchodzić na strony Internetowe, logować się na stronie, potem na forum, wrzucać linki etc.
Co prawda to prawda- może ktoś mnie upomniał, ale wiele razy ktoś mnie skanował i nie było problemów- np. DJ BANGO.
CS jest dla mnie formą rozrywki, więc nie zależy mi specjalnie na tej ksywce- chodzi o sam fakt dokonany.
Dodatkowo miałem ochotę was powspierać pod kątem redakcji i moderacji. Myślałem, że są tu ludzie z jajami. Ja zajmuje się od wielu lat dziennikarstwem, ale po raz pierwszy chciałem zrobić coś poza moim klimatem:
[ Dodano: 2009-07-07, 22:10 ]
Załączam demko, o którym wspomniałeś:
http://www.sendspace.pl/f...251a7640eb14e99
Po prostu nie mam czasu na takie rzeczy, ale grać chce więc po to tu jestem.
Cytat:
Trzykrotne ukaranie tego samego gracza może zakończyć się banem dożywotnim
Może, co nie znaczy, że musi. Rozpatrz proszę jeszcze raz o co proszę.
Pozdrawiam.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum