Post numer: #1Wysłany: 2009-04-12, 21:45 Bezsensowny ban prosze o odbanowanie
Nick: Kropek
Serwer: zombie mod
Data: 11.04.09
Kto ukarał: niewiem bylem afk ale kumpel mowil ze dostalem bana za afk
Link do SS'ów: niemam bo niby skad jak dostalem za afk
Moje IP: 87.205.75.227 codziennie mam ine bo mam zmienne
a chcial bym opisac cala sytuacje bo byla bezsensowna mosialem odejsc od komputera na chwilke i dostalem bana za afk zamiast kicka gdzy zmienilem ip i weszlem na server bo mowie sobie ban za afk to bezsensowna sprawa i za chwile dostalem jeszcze jednego bana a tym razem na hosta cos chyba jest nie tak z tym adminem co???
dostał bana za czity
niestety niemam demka ani ss bo jak wszedłem kiedys na serwa tylko chwile (jaką 1min) na specta i lece po wszystkich graczach i patrze SH i zanim wpisałem komende na demno to juz wyłączył
aaaa i podobno kiedys miał jeszcze Aima to dostał bana na Nick (Kropka;p czy cos w tym stylu) nie odemnie
4.1 Wyjątkiem który zwalnia admina od zakładania tematu jest ban za typowe cheaty.
4.2 Typowym cheatem jest Autocelowanie ( AimBot ) widoczny w znacznym stopniu
4.3 [b]Wyjątkiem jest też ban za widocznego speed hacka[/b]
W przypadku widocznego AIMa i SpeedHacka, nie musicie kręcić demek, tylko od razu ban na klate.
W przypadku WH, nagrywacie demko na którym potwierdzacie słuszność i dowód bana.
Takie demko oceniają także inni admini. W przypadku jakichś uwag, dodają swoje komentarze.
W przypadku, przypadku ... ;]
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2009-04-13, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
Kropek Kropek..
SH na ZM i ostatnio AIM na GG.
Dziękujemy temu panu.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
a swistak siedzi i zawija
po pierwsze przed banem gralem chyba z godzine i na serverze byl cybuch a po 2 chyba ss albo demko by sie przydalo to ze bronicie swojej dupy to nieznaczy ze odrazu na czitach gralem.
a co do czitow niemowie ze nie mam brata mlodszego 5 lat niestety ;/ byc moze kiedys gral tam ale niewiem a bana dziwnym trafem dostalem jak stalem afk wiec myslalem ze o to chodzi
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum