Elo to znowu ja panowie macie ss !
Nick: Karolcia ;*****
Serwer: FFA
Data: 03.07.2009
Kto ukarał: Fayrant
Link do SS'ów:http://www.speedyshare.com/841126649.html
Moje IP: 217.97.185.6
Masz mój kochany Fayrant ***********
____________________ Karolcia ;*******
Ostatnio zmieniony przez Karolcia :* 2009-07-03, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Najlepsze na pierwszym demku jak ładuje 3 banie przez skrzynki, i tłumaczy "walę na ślepo" ^^
Albo jak raszuje z włączonym zoomem i widzi fragi przez most.
Po pierwsze jak jeszcze raz mnie obrazisz to "Wyp****(cenzura by Fayrant EDITED)" po 2 niegram na wh po trzecie jak bede miała kase to moge kupickonto steam ale sama po 4 jak chcecie to dajcie banna bo niechce mi sie ciagnac tej zalosnej gry po 5 wymysleliscie sobie jakies antyss ktore jieby mam :////////
Bo nas 'upewniles' w przekonaniu, ze antyss w niektorych czitach dziala jak nalezy. Co jest dla nas przestroga i bedzie juz chyba trzeba odejsc po malu od zasady ss+ban i wrocic do starej niezawodnej metody nagrywania demek, albo poszukac czegos innego.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum