Nr Użytkownika: 402 Dołączyła: 06 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 7 Skąd: 7616
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-06, 23:35 Ban Maxi Kinga na Strike'u
Maxi zbanował gracza o nicku 'Strike' właściwie tylko dlatego, że mu za dobrze szło. No biorąc pod uwagę, że gram na innym nicku tylko dlatego, że lamiłem wcześniej i nie chciałem psuć opinii starego nicku. Ale mimo to, niektórzy wciąż nie potrafią rozpoznać czy ktoś ma wh, rh i inne ucha i dlatego niech stanie się zadość Maxi'emu i proszę, oto screeny, o które prosiłeś. Jeżeli mam jakiegokolwiek czita, to proszę wskaż mi go :P
PS. Elo Sharp^^
wiesz, interesuje mnie to że tyle czasu grałem i nic nie miałeś do mnie. tylko dzisiaj, gdy mi lepiej szło coś zacząłeś sprawdzać. jeżeli miałbym wh, to na tym pierwszym screenie byłoby widać chyba kolesia?
[ Dodano: 2008-08-07, 00:09 ]
to zrób mi jeszcze raz, kiedy chcesz. nic nie mam do ukrycia. a jakoś pierwszy jest jak zacząłem biec, nie uważasz?
kazdy ma wrzucac all screeny.a miales je robione dla sprawdzenia czy czysto grasz i tyle, nie wrzucasz nie ma gry, wszyscy maja wrzucic wszystkie bo jednemu darujesz to drugi tez bedzie chcial..widze wszytskie screeny
wiesz, pierwszy raz ktoś mnie sprawdzał i nie wiedziałem że trzeba wszystkie wrzucać. nie powiedziałeś mi od razu, to dałem jeden. pare wywaliłem dla miejsca i już ich nie zobaczymy
[ Dodano: 2008-08-07, 00:17 ]
jeszcze jakoś Codename miał identyko staty, a jego nie sprawdzałeś. dlaczego?
[ Dodano: 2008-08-07, 00:18 ]
a on też nic nie ma, po prostu dobrze gra i mu szło, tak jak mi
to peszek jak cie zbanowalem ty wbiles i kazales mi napisac co i jak no to napisalem ze masz wrzucic screeny na strone i masz je tu i tu..pare wywaliles nie dales tylko 2 srodkowych chociaz 1 i ostatnie dales....jak mogles dac jeden i je wywalic skoro sie znalazly i nastepne Oo a one zajmuja tylko po 2 mb wiec nie wiem po co je odrazu wywalac...programu na takiej ilosci nie zainstalujesz
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-08-07, 00:20, w całości zmieniany 1 raz
bo coś jednak mi mówiło że mogą się przydać te jeszcze jakieś? a na tym drugim i trzecim kolo już był na ekranie i nie widziałem co tam można zobaczyć? co do miejsca-raz zostawiłem cs'a w spokoju na dłużej i się zrobiło tam 3 GB, więc od tamtej pory bardziej pilnuję
wiesz, pierwszy raz ktoś mnie sprawdzał i nie wiedziałem że trzeba wszystkie wrzucać. nie powiedziałeś mi od razu, to dałem jeden. pare wywaliłem dla miejsca i już ich nie zobaczymy
who cares? ;<
Z przykroscia stwierdzam, ze Ciebie na serwerze juz tez nie zobaczymy dopoki, dopoty nie wrzucisz wszystkich skrinow.
Zaprawde bardzo musialo Ci przeszkadzac, to ze 2 ss'y zajmowaly ci 4mb na dysku...
zaiste napisane w tonie iście biblijnym, wiesz? wystarczy lepiej grać, trochę pecha i już tyle problemów. nie to nie, trudno. mi to wali
////////////Edit by Fearo///////////////
W takim razie zamykam. Jesli jednak znalazbys jakims cudem screeny w koszu to wyslij je ktoremus adminowi na pw
/////////////////////////////////////////
poprostu kazdy musi dac all screeny...zastanawiam sie czemu akurat dales 1 potem 2 nie i dales kolejne 4??? czemu ze srodka...ale nie ma co do jednego wiec ban a pozatym jak ciebie to wali Oo
ZAMYKAm.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum