Post numer: #1Wysłany: 2008-11-26, 21:18 BAN Gh0$tF@c3
Nie czaje tego gralem 2 miesiace na serwie ffa i nikt nie mial do mnie zarzutow nigdy nei gralem na czitach nagle robi mi zrzut ekranu admin i ban! Wiec na czym polega ten zrzut jak nic nie mialem a to zobaczylo ze mam niby czity?
Zrobiono ci pare screenow, obrazkow, masz je w folderze cstrike lub cstrike_polish, beda podpisane nazwa_mapy_0001 nazwa_mapy_0001 np. de_dust000 de_dust0001, nie zmieniaj ich rozmiaru, spakuj je do paczki i wyslij na jakis hosting plikow np. sendspace, speedyshare itp
po prostu wyslij...
na ss bedzie widac czy masz wh czy nie i o to nam chodzi kapiszi?
bedzie wh to nawet nie wrzucaj i tak ban zostanie...
ss beda czyste = dostaniesz unbana
mam zrobione 5 screenow z czego 3 sa jakies zepsute bo ekran jest czarny a 2 pozostale to jak stoje na respie i nic nie widac wiec mam wyslac wam te 5??
Te 2 "nieczarne" ss sa takie same! Zegar ktory odlicza czas rundy na de_aztec0004 wynosi 1:47 i na de_aztec0005 tez, a z tego co wiem ss ida co 1 sek wiec na de_aztec0005 powinno byc 1:46.
____________________ Gość słucha Papa Roach
na freezetime i w czasie kupowanai broni botom zajmuje wiecej czasu ich kupno wiec mogi sie akurat nie poruszyc^^ tez mnie to zaniepokoilo ale czas modyfikacji ss jest prawidlowy a takie przypadki z 2 ss w 1 sek sie zdarzaja szczegolnie ze rozwinal cs z paska i moglo sie cos przyciac;p
poza tym doskonaly moment na zrobinie ss ktos obral... nie ma to jak poczekac na spec i wyczekanie momentu wtedy nie ma problemu z czarnymi ss bo pewnosc jest ze gracz gral;]
Wiecie co? W ogole was nie czaje:p nie znam sie na tym ale one sie roznia minimalnie przypatrzcie sie i nic na nich nie widac!! Wiec dostane unbana? Nie gram na czitach!!
[ Dodano: 2008-11-28, 14:33 ]
Dacie mi tego unbana?
[ Dodano: 2008-11-28, 18:12 ]
ej no odbanujcie mnie
[ Dodano: 2008-11-29, 14:19 ]
ej no ciagle czekam!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum