Nr Użytkownika: 1479 Dołączył: 15 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 3 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-02-21, 18:55 BAN dla .Krisss*Valentino!
Twój nick w grze : .Krisss*Valentino!
Serwer: FPSproject.com [TP+BF2] @GameServ.pl
Kto ukarał : Fearo
Sposób kary : BAN
Czas kary : Permament
Mapa : cs_mitilia
Godzina : ok 17:00
Data : 15.02.09r.
Powód kary : Nie znam powodu kary, prawdopodobnie administrator moją dobrą grę wziął za używanie cheatów
Treść odwołania :
Jestem od dość długa graczem cs-a, gram bo lubię. Wasze serwery bo bardzo dobre dlatego z nich korzystam.
Z tego co czytałem na waszych forach zauważyłem, że admin Fearo nie zastosował się do swoich obowiązków ponieważ po ukaraniu gracza powinien do 5 godzin tego samego dnia umieścić notkę o graczu i jego przewinieniu, niestety nigdzie nie mogłem tego odnaleźć, może z mojej winy ale najważniejsze jest to, że pragnę przedstawić na poniższych screenach, że nie używam cheatów.
Proszę o wyjaśnienie mojej sytuacji.
Obrazki 2 i 3 są identyczne ale są to 2 różne screeny. Takie zostały zapisane w folderze cstrike.
Na moim komputerze zostały zapisane 4 zrzuty ekranu.
Pierwszy nie posiada tego tekstu w ktorym administrator zarzadzil automatycznie zrobienie zrzutow na moim komputerze, po prostu wyglada jak bym sam zrobil screena.
Pozostale 3 wygladaja tak jak dodalem, w tym 2 ostatnie sa identyczne.
Przepraszam ale to co zaznaczyłeś na 2 screenach nie jest wynikiem działania WH..
Na pierwszym screenie widać jak gość z mojej drużyny otwiera drzwi do budynku..
Na drugim drzwi są otwarte i widać logo które w poprzedniej rundzie wysprayowalem po otwarciu drzwi..
Na pierwszym screenie widać jak gość z mojej drużyny otwiera drzwi do budynku..
hahahahah dobry jesteś koleś :D wlacz sobie to zdjecie na wiekszym zoomie i wyraznie widac ze ten ktos jest juz za drzwiami :D zreszta ty pewnie bedziesz sie klocil ze tak nie jest, ale spokojnie, poczekamy na opinie innych :D
.Krisss*Valentino! napisał/a:
Na drugim drzwi są otwarte i widać logo które w poprzedniej rundzie wysprayowalem po otwarciu drzwi..
Nie chodzi mi o logo, tylko co w tym logu, dokladnie w tej bialej gwiezdzie jest. Wg mnie jest to jakas tekstura badz kawalek tekstury kogos z tt i przeswituje przez sciane. Ty pewnie bedziesz sie upieral ze tak nie jest, ale spokojnie, poczekamy na innych kolegow :D
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-02-21, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
omg...wrzuc wszystkie screeny, a nie 2 dodales i jeszcze klamiesz, ze 2 takie same sie zrobily xD
bo cos mi tu smierdzi kupom, ale jak wrzucisz wszystkie to na 100% bedzie mozna stwierdzic,ze ......
Jeżeli można nadrobić ten brak to bardzo bym chciał.
Proszę, oto archiwum z 4 ss które zostały u mnie zapisane na komputerze w folderze z gra:
http://wyslijto.pl/files/pre_download/e6pzwj8gzm
Chciałbym też dodać, że jeśli gość z CT otwierający drzwi i kropka (być może po jakimś strzale) na białej gwieździe jest dowodem na używanie cheatów to kiepski z Pana prokurator Panie Fayrant :)
To tak jakbym miał odpowiedzieć na pytanie dlaczego na jednym screenie drabina jest bardziej szara a na kolejnym już nie..
Bo przecież oto tu chodzi, blokujecie podejrzanych a oni mają się obronić.
Powiedziałem już chyba całą prawdę, "nie kłamię".
Decyzja należy do ławy przysięgłych :)
No chyba, że zostanę oskarżony jeszcze o sfałszowanie dowodów :)
Pozdrawiam :)
Jak dla mnie ss sa czyste, a jesli ktos ma jeszcze watpliwosci co do 1 ss/a, prosze o to ss z duzym powiekszeniem podajzanej sytulacji, widac, ze kolo ma noge na dworzu.
Tylko jedna rzecz mnie intryguje, to bliźniacze podobieństwo ss/a 3 i 4, wyglądają jak skopiowane, tylok o zmienionej nazwie. Ale nie mnei to już osądzać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum