Heya!
I use a dual boot system and haven't tried Counter Strike in Windows 7 x64... However in the 32-bit it works fine... I have come across these issues a lot these days... The Reasons are :
Windows 7 is still a beta version
Steam has compatibility issues with Windows 7 and works well with Vista
Windows 7 still has poor support for OpenGL
But soon there will be great support for openGL in Windows 7.
All the best...!
czyli w skrocie 7 to nadal beta wiec narazie nie pociupiesz w csa bo narazie support open gl jest jeszcze slaby na 7 xD
nie wiem na ile to prawda wiecej mi sie szukac nie chcialo
jeszcze raz wujcio google zyje i dowiesz sie tam wiecej rzeczy i szybciej niz tutaj:]
no nie wiem jak jest z cs'em ale kuzyn ma 7 i mu wszystko ladnie chodzi ;] wszystkie gry i programy, cs'a tez chyba mial ale nie jestem pewny. Sasiad tez ma 7 i wszystko mu dziala :]
Ja mam od środy zainstalowanego Windowsa 7, co prawda nie miałem jeszcze czasu instalować CSa, ale wszystko działa tak jak na Viscie, a CS na Viscie działał.
Jeżeli chodzi o porównanie z Vistą SP2, to może kilka sekund szybciej sie wszystko włącza, ale cudów nie ma, w następnym tygodniu potestuje go więcej
Ej mam jeszcze jedno pytanie jak ja mam teraz XP na kompie to Jak chce zainstalować Windows 7 to Tak jak format czy coś trzeba przestawić w Bios'ie czy gdzieś?
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Przestaw w biosie na bootowanie z CD, po xp radziłbym format, i partycje na system zrobic minimum 30 GB (wymaga 20 ale dla pewnosci dac 30 na plik stronicowania). Mam od piatku win7 64 bit i jedyne co nie chcialo mi dzialac to SUBEDIT xD wszystko inne smiga az milo. Fajnie crysis wyglada na dx11 i nie wazne ze mam 20 FPS !!!!!! xD
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum