Post numer: #1Wysłany: 2010-12-23, 13:48 Steam - Problem z łączeniem
Witam
Mam problem ze steam, gdy chce się połączyć wyskakuję: Łączenie z kontem steam: ******* i trwa to w nieskończoność.
Szukałem informacji na google, znalazłem kilka rad żeby usunąć pliki AppUpdateStats.blob i ClientRegistry.blob czy też przeinstalować steama, jednak nie przyniosło to żadnych rezultatów. Pozostaje mi format, wolałbym jednak tego uniknąć, dlatego jeśli ktoś ma jakiś pomysł to byłbym wdzięczny za podzielenie się nim.
Ostatnio zmieniony przez Bango 2010-12-23, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Ja jak tak mam to wchodzę w menadżera zadań szukam steam.exe zakańczam proces i włączam jeszcze raz steam jak się znowu nie chce włączyć to jeszcze raz xD Ale od jakiegoś czasu nie mam takich problemów.
Przeskanuj może kompa?
A jak reinstalowałeś Steama usunąłeś folder tez?
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Proces wyłączałem kilka razy, potem uruchamiałem steam ponownie, niestety nie pomogło. Folder z grą usuwałem przy reinstalowaniu steama. Co do skanowania kompa też to zrobiłem...
Chodziło mu o status procesu, czy jest uruchomiony czy brak odpowiedzi. Ale to nie ma znaczenia, ponieważ po reinstalacji problem powinien ustąpić. Wiec dla pewności zrób formata, ew sprawdź czy zapora nie blokuje Ci steam, ew antyvir czy nie ma jakiś problemów do procesu.
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum