Nr Użytkownika: 2906 Dołączył: 23 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 6 Skąd: Nowy Sącz
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-13, 15:21 Steam instaluje wszystkie pliki na pulpicie
Witam, chciałem zagrać w cs'a ale włączyła się aktualizacja steama, po której wszystkie pliki z aktualizacji zapisały się na pulpicie. Cs wymagał ponownej instalacji, mimo że jest już zainstalowany, straciłem wszystkie gry i serwery z ulubionych. Teraz wszystkie pliki, demka, screeny, mapy zapisują mi się w folderach na pulpicie. Usunięcie tych plików nic nie dało bo od nowa włączała się aktualizacja steama i pliki na nowo zapisują się na pulpicie. Co mam zrobić?
Tak przeinstaluj, ale przy instalacji gdzie bedzie wybor gdzie steam ma byc zainstalowany to tam sobie wyberz na dysk C -> Program files, czy jakos tak, no i powinno byc juz wszystko ok ;]
Już wszystko ok. Na szczęście obeszło się bez reinstalacji. Włączyłem po protu steama z folderu w którym był zapisany, a nie ze skrótu który miałem na pulpicie. U mnie to jest na:
E:\Program Files\Valve\Steam aplikacja o nazwie "Steam"
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum