Post numer: #1Wysłany: 2008-06-10, 07:10 Reconnect.pl
Witam. Widze ze tutaj znajduje sie kilka topiców na temat Reconnectu.pl... Mógłby mi ktos pomoc? Od tygodnia moj server stoi bo strona reconnectu lezy i nie mozna uruchomic ponownie servera, poniewaz jest to jedyny sposob na uruchomienie ponowne :/ Nie wie ktos co sie stało? Jakis kontakt, albo co zrobic?
Arconis, jako Head Admin serwerów TAU i osoba posiadająca serwery w tej o to " firmie " z przykrością Ci stwierdzam iż Reconnect.pl zakończył działalność.
Pieniądze odzyskać będzie ciężko, gdyż administrator serwerów siedzi za granicą, ja znam jedynie osobę, która reklamowała stronę. Lecz sam admin uciekł.
Takich jak Ty, którzy stracili pieniądze jest wielu. Z tajnych źródeł wiem, że ( tutaj może pocieszenie dla Ciebie ) 4 osoby zamówiły serwery na ROK ! i dupa ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum