Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: diablo, odnosnie, pytania

Pytania odnośnie Diablo
Autor Wiadomość
Gracz : oUpolak
[Usunięty]
Ranga :

Nr Użytkownika: -1
 Post numer: #1  Wysłany: 2009-12-22, 10:37   Pytania odnośnie Diablo

1 - Dlaczego Paladyn ma więcej hp od innych, wyczepiste skoki, i do tego odbijanie pociskow ? Taka postac nie powinna sie klasyfikowac do bycia na diablo w porownianiu z innymi, gdzie np. u barby trzeba minute cala czekac na magiczny pancerz

2 - Zrecznosc.. Czy od niej zalezy trafienie ? Koles ma 30 zrecznosci przypuscmy, i przez to 2 magazynki w łeb nie dadzą nic prócz trafienia w noge ;]

3 - Bugi ... zastanawialiście się nad bugami w grze ?

4 - Drop Rate ... Masakra, jak co mape wszystkie najlepie itemy sa juz wydropione 100x Przydałoby się zmienić to

5 - Przypomniało mi się. Wingi - dlaczego ich dmg został tak drastycznie podniesiony ?

6 - Bag ... Dlaczego waląc w głowe nie zabijam a w korpus bag nic nie daje prawie ?

To są moje pytania odnośnie Diablo Moda, nie wiem z czym możecie się uporać, z czym nie, ale podaję Wam moje uwagi i pytania. Chciałbym się nieco dowiedzieć więcej o tym "nowym" diablo, skoro FFA padnięte.
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-12-22, 12:29, w całości zmieniany 1 raz  

Gracz : Sector32 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 2664
Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2009-12-22, 13:47   

1 - Dlaczego Paladyn ma więcej hp od innych, wyczepiste skoki, i do tego odbijanie pociskow ? Taka postac nie powinna sie klasyfikowac do bycia na diablo w porownianiu z innymi, gdzie np. u barby trzeba minute cala czekac na magiczny pancerz ......... bo mnich(250) i ninja(270) ma więcej i twórcy diablo go tak zrobili i taki jest

2 - Zrecznosc.. Czy od niej zalezy trafienie ? Koles ma 30 zrecznosci przypuscmy, i przez to 2 magazynki w łeb nie dadzą nic prócz trafienia w noge ;] ............. gość ma po prostu zły interp ustawiony ;] nie nie zależą

3 - Bugi ... zastanawialiście się nad bugami w grze ?........... jakie ?? :shock:

4 - Drop Rate ... Masakra, jak co mape wszystkie najlepie itemy sa juz wydropione 100x Przydałoby się zmienić to ........... mi raz na pare dni wydropi jakis fajny item ic o :-D

5 - Przypomniało mi się. Wingi - dlaczego ich dmg został tak drastycznie podniesiony ? ............... bo ninje to koksy a tak na serio to niewiem zależy to od sily ninji

6 - Bag ... Dlaczego waląc w głowe nie zabijam a w korpus bag nic nie daje prawie ? ............. to jest urok baga wniosek wal po klacie :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=6ax7IJsZWAs

:(
Ostatnio zmieniony przez Sector32 2009-12-22, 13:48, w całości zmieniany 1 raz  
Daj się zfragować autorowi tego posta

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #3  Wysłany: 2009-12-22, 14:23   

Lecim dalej - dajcie kontakt do tworcy pluginu :P Oaladyn ma 400hp odbijanie strzalow i meeega skok o.O To chyba nie fer jednak wobec mnicha, ktory wlasnie powinien miec wiecej od innych hp i szybciej exp łapać, ale za to nie ma zadnych wypas umiejetnosci o.O ?

Bugi - ninja kupuje ak niechcacy nawet jak wypusci to jest puste, bug z bagiem, tam jeszcze kilka znalazłem jak grałem ale nie notowałem bo myślałem, że to z mojej winy było.

Drop to wiesz.. zagraj kilka mapek pod rzad zobacz co dropimy tam ;] gram długimi porami na diablo i widze, jak jest

Interp - nie chce mi sie wierzyc, ze od tego czegos zalezy to trafienie, szczegolnie jak kolo kuca :mrgreen: ja mu w leb a w nogi dostaje z awp, z m4 i z kazdej innej

Jak ten interp tyle daje, ze dzisiaj spray walnal w sciane obok kolesia strzal a w banke trafil, to chyba sam sobie ustawie, bo jak ci taki darq wejdzie 90 lvl obnizone obrazenia odbijanie strzalow 400 hp bag jeszcze ta zwinnosci ze zapierdziula jak glupi w obie strony uniki marzenie

To diablo nie ma porównania do starego :/

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #4  Wysłany: 2009-12-22, 14:37   

PALADYN NIE MA 400 HP tylko 230 :evil:

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #5  Wysłany: 2009-12-22, 15:08   

MA 400 HP BO ZAWSZE JAK GO UBIJE TO TYLE JEST !!!
Moze pisac 200hp na live ale zeby go ubic musisz mu zabrac 400hp wiec jednoznaczne jest ze ma 400hp

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #6  Wysłany: 2009-12-22, 15:11   

to daje zręczność że " ma 400hp " licznik życia jest do 250 a pokazuje 230 reszte daje zręczność ( proszę nie mylić z zwinnością :lol: )

Gracz : Gosc^^ 

Nr Użytkownika: 2995
 Post numer: #7  Wysłany: 2009-12-22, 15:32   

Nie mylic DMG z HP.
Polak Zrecznosc obniza zadawane obrazenia.
Przykladowo majac 30 zrecznosci ma się 41% obnizonych obrazen czyli zadajac hita za 100dmg traci sie 59hp.
Majac max zrecz ma się 45%.

Piszesz ze ktos ma 400hp- NIE prawda, to było DMG jakie zadałes. Teraz odejmij od 400 45%(jak dana osoba ma full zrecz) i dowiesz sie ile stracila HP.

Poprawcie mnie jak sie myle.

Gracz : Kafelo 

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 1849
 Post numer: #8  Wysłany: 2009-12-22, 18:28   

No mniej więcej Gościu masz rację. Tylko, że zręczność nie tyle redukuje obrażenia dosłownie, a zwraca nam HP (zależnie od jej ilości) jeśli przeżyjemy jednego hita w DMG. Przykładowo, nożem, scoutem i awp w głowę, nie da rady przeżyć w większości przypadkach. Jedynie na bagu, jakichś armorach itp. Co do reszty się zgadzam.

A paladyn jest wypasioną klasą i nic na to nie poradzimy. Swoją drogą w poprzednich wersjach diablo był jeszcze mocniejszy, choć mało kto to wiedział... :-)

Następna wersja moda będzie na pewno bardziej zbalansowana.

Aha, archy nie są sklasyfikowane jako item unikatowy - bez siły są słabe, uwierzcie.

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #9  Wysłany: 2009-12-22, 19:34   

A kto tam siły nie ma ;d i nie mowie tylko o archanielach

Kiedy bedzie nowa wersja ? Jest w planach w ogóle :P ?
W poprzedniej wersji palek nie byl koks bo mial cos do odbijania LECZ to prawie nie wchodzilo, czyli to jest to minimum, tutaj mamy maximum.

Co do HP - racja, teraz spojrzałem w czary i wiem, że ta zrecznosc nie wplywa na trafienie tylko dmg

A co do interpu - pierdylne sobie interpa dobrego, zrecznosc podwale wzwyz, i zobacze wtedy.

SZkoda ze ta drugie diablo skopali ;/ pomysl dosc oryginalny ale naprawde za duzo bajerow i zle dopasowane.
No to czekam na FFA albo nowa wersje moda ;P albo moze TP wejdzie ?

Gracz : Kafelo 

Nr Użytkownika: 1849
 Post numer: #10  Wysłany: 2009-12-22, 20:24   

Wszelkie informacje na temat moda diablo znajdziesz tutaj - http://amxx.pl/Diablo-Mod-f84.html
Tam udzielają się twórcy, przyjmują propozycje, rozwiązują problemy i wstawiają nowe wersje (o ile takie są). Świeża część diablo na pewno wyjdzie, terminu nie wyczytałem.

Gracz : Mu$zK1N 

Nr Użytkownika: 3083
 Post numer: #11  Wysłany: 2009-12-22, 21:03   

Ja doskonale rozumiem oUpolaka :mrgreen: sam kiedys nie wiedzialem jak klase wybrac :shock:

A ja tez mam pytanie :-D

Czy palek jak odbija pociski to trzeba wcisnac E?? 8-)

Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #12  Wysłany: 2009-12-22, 21:11   

Nie a poco ci E do szczęścia ?? :mrgreen:

Gracz : Mu$zK1N 

Nr Użytkownika: 3083
 Post numer: #13  Wysłany: 2009-12-22, 22:17   

To to tak automatic pocisk odbijacz?? :mrgreen:

[Usunięty]
Ranga :

Post numer: #14  Wysłany: 2009-12-22, 23:35   

Jeszcze jedna rzecz - trafienie

NAPEWNO to nie zalezy od interpa. Grałem 2h z 0.1 i normalnie mnie trafiali, specjalnie w interpowcow bilem obok i glowy dostawali, jednak sa gracze high lvl moze to od tego zalezy :roll: :roll: ? w ktorych ani tak ani siak sie trafic nie da

Tak jak w normalnych wchodzi tak w wyzszych ni :ciach: ^

Zauwazylem, ze przy odbijaniu pociskow/redukowaniu obrazen wyswietla nam dmg zadany bez tych cacek, nie odejmuje tego co nie zostalo trafione. Stad widze, ze nie trafiam, eksperymentowalem dzisiaj chwilke i jesli nikt nie ma wyjasnienia to bede wiedzial co sie dzieje i tez poszukam sposobu zeby takim sie stac. Bo skoro graja z tym na legalu to ja tez moge tylko znalesc trza.

Gracz : Skeepers 

Nr Użytkownika: 3141
 Post numer: #15  Wysłany: 2009-12-23, 16:16   

Z Wingow nie zostal podniesiony DMG. Im wyzej jestes tym wiecej obrazen nimi zadajesz.

Polak wez sie ogarnij tylko Tobie cos na banie wlazlo, ze sie czepiasz tego moda. Nie podoba sie to nie graj a nie swoje odkrycia tu pokazujesz. Innym to nie przeszkadza.
Ostatnio zmieniony przez Skeepers 2009-12-23, 16:19, w całości zmieniany 1 raz  

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
Pomocy odnośnie pakowania i uploadowania
pytanko odnośnie łowcy
Propozycja dodania 2 nowych map-inferno inna wersja i aztec3
Uaktualnienie Diablo
Pytania i odpowiedzi
Sytuacja dzisiaj jak adma nie bylo - 3 haxy :)
JP Kanalia JP hehe:) | Diablo 2 | ab+wh
Ss'y od Rosi[x] do asd'f lub innego adma Ban z Diablo
Ważne ogłoszenie odnośnie sieci.
Jak Zgarniać Konsole, Gry, Telefony, I-Pody Zupełnie Darmo!

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Odpowiedz do tematu