Można było by zobaczyć te demko...chciałbym wspomnieć ze nikt sie nie skarżyl na mnie wręcz przeciwnie...a do tego mam steam nie ryzykowal bym dla jakiegos czita
Co ma steam do gry na ns? na serwerze ns nie dostaniesz bana na stima...
co do demka... troche krotkie po 1 akcji takiej ciezko okreslic czy czit byl czy nie mogl sobie strzelic ot tak przyfarcic i zabic szczegolnie ze ss i abdal sie strzelali... Pepe mogles pokrecic troche na nexcie jeszcze;D
ja bym bana zdjal i obserowoal gracza ale decyzja nalezy do anr^^
to niestety ja dostałem przez skrzynie :P nie wychodziłem i nie miał szans zobaczyć ale jakoś mnie trafił ... nie ma co sie dzific mial staty duzo do mao i jeszcze taki kil z nikąd... wiec ban ...
Mogłem nagrać dłuższe, ale jak mnie zabił to widziałem jak gra i dopiero wtedy poszedłem na specta żeby go nagrać, bo były fajniejsze akcje wcześniej, no ale skoro uważacie że za krótkie to można zdjąć bana i złapie go jeszcze raz z dłuższym demkiem
Strzeliłem tam bo sie domyśliłem...gdyby nie ten gracz obok ktory widocznie strzelał gdzieś w tamten kierunek skrzyni...nikt mi nie zabronił to sobie strzeliłem i trafiłem
NAJZYKLEJSZY W ŚWIECIE FART...ZOBACZ JESZCZE RAZ DEMKO TO SIE PRZEKONASZ
a co do akcji wczesniejszych to nic nie pamiętam ,wątpie czy byly podobne bo grałem normalnie ,może coś tam jeszcze przyfarciłem ale wątpie
Możesz sobie robić demka mi to nie przeszkadza ale jestem pewnien ze czitów nie znajdziesz
Pozdro
____________________ hmmmm :]
Ostatnio zmieniony przez Truskawka 2008-05-26, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
mozecie dac unbana ale to decyzja anra...tylko ze jak bylo wh na demku to teraz jak unban gracz dostanie to juz nie bedzie gral na wh i bedzie sie strzegl zeby nei dac sie zlapac i juz watpie zeby byla druga taka akcja ze zlapaniem...
Dzięki na unban ,to było jakieś nieporozumienie ,chciałbym powiedzieć ze taka sytuacja może sie powtórzyc bo ja tak zawsze sobie strzelam (bo kto wie) i pewnie może być zaś że mam wh
Nie bój garba , jak jestes czysty to spokojna rozczochrana, bana nie dostaje sie za to ze sie strzela przez sciany tylko za wh ;] Co nie oznacza ze wtedy co grales tam nie miales wh ;] Bedzie sie trzeba na ciebie troche przypatrzyc i tyle czy masz wiecej takich fartow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum