Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Pomógł: 1 raz Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2010-02-24, 14:39 Problem ze steam
Siema.
Nie mogę wrzucić modeli do cs16 steam wchodzę do :
D:\inne\Steam\SteamApps\ciastek213\counter-strike\cstrike_polish\models
Wrzucam tam wszystko (nie pisze czy podmienić itd. ) wchodze w csa gram i modeli nie ma
Szukałem na forum i nic jak coś w googlach też
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
neee w cstrike nawet folderu models nie mam
tych plików np. v_ak czy cos takiego to nie mam i nie moge znaleźć
są tylko foldery z innych serwerów co własne modele mają np. diablo mod itd
w non Steam wszystko normalnie chodzi
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
Na stimie jest pewien blad, gdy uzywasz jego polskiej wersii. Mianowicie, nie da rady podmienic modeli, oraz gdy chcesz postawic serwer na lanie, nie ma podstawowych map (a przynajmniej tyle narazie zauwazylem :) ) . Dlatego tez, radze przeinstalowac CS'a , oraz stima na angielska wersje :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum