Witam. Od pewnego czasu na serwerze diablo2 mam pewien problem. Konkretnie to tak kiedy gram zwykle to się dzieje wieczorem,to w prawym górnym rogu wyskakuje mi błąd: WARNING: CL_PlushEntityPacket i stasznie się wtedy zacina że grac się nie da,a bład wyskakuje co 10sekund. Czy ktos wie czym to może byc spowodowane??Proszę o szybką pomoc. Z góry dzieki
To wszystko wyjasnia :) Jak masz radiowke to nie, ty sam nic nie poradzisz, jedyne wyjscie to kontakt z twoim adminem sieci i przekazanie informacji ze lacze jest strasznie zlagowane i czy nie da sie nic z tym zrobic :)
No takie sa radiowki, wiem bo sam mam, raz nie masz lagow przez pol roku, raz masz przez miesiac caly czas w dzien kiedy jest natezenie i tak w kolko, mowie bo wiem po sobie i tak jest, sprobuj zagrac sobie rano albo pozno w nocy po 12 i zobacz czy beda lagi, jak nie to znaczy ze przeciazane lacze, jak dalej beda to albo bardzooooo przeciazane lacze ; ) albo twoj syf na kompie, wirus itp itd
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-12-09, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum