Nr Użytkownika: 3887 Dołączył: 19 Paź 2009 Pomógł: 4 razy Tematy: 0 Posty: 275 Ustrzelił 11 fragów Skąd: czy z kąd ?
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-31, 15:18 Prędkosc internetu
Elo, mam neta neo 1mb, a od pewnego czasu (jakies 2tyg) pokazuje mi ze mam 2.4mb (w informacjach o polaczeniu ADSL). Robilem testy i pokazywalo normalnie 1mb (1052kb), sprawdzalem z jaka predkosia sciaga no i tak jak zawsze ~120kb/s.
Pisze bo zastanawia mnie to dlaczego pokazuje mi ze mam 2mb ;d moze cos im sie poje**** i zwiekszyli mi predkosc neta? xd
Jest jakis sposob (oprocz testow) zeby to sprawdzic? Czy pozostaje zadzwonic do nich i zapytac wtf? ;d
no ja wiem ze zawsze pokazuje wiecej ale wczesniej pokazywalo mi normalnie, bo jak kupowalem neta to dawali tam 300 czy ile kb gratis i zawsze mi pokazywalo 1.3mb a od pewnego czasu pokazuje mi 2.4mb troche to dziwne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum