Post numer: #1Wysłany: 2009-10-02, 17:05 Poszukuję napisów do "Król edyp"/"Edipo re&qu
Jak w tytule poszukuję napisów do filmu "Król edyp" aka "Edipo re" z 1967r.
Oczywiście chodzi mi o wersje napisów po polsku, może i to błache, ale sami znajdźcie
Nie ma na napirojekt, ani w google (gdzieś do 10 zakładki doszedłem, dalej mi się nie chciało), więc jeśli ktoś ma inne sposoby to bym poprosił o linka.
Nie oczekuje odpowiedzi, a szukałes tu i tam, po prostu proszę o link do downloadu, pierwszą osoba która poda mi aktywny link do downloadu polskich napisów do tego filmu dam "pomógł".
Tak to wsztko to ja widzialem i jeszcze kilkanascie innych wersji do sciagniecia.
Troche zajmuje sie filmami ale nie takimi, mala kolekcjyjke mam, ale ten film chce zdobyc, poniewaz jak go zalatawie, zeby byl zrozumialay dla normalnego polaka to najprawdopodobniej obejzelibysmy go na lekcji polskiego, a to rowna sie z tym ze nie musial bym pisac z 10str (na jednej lekcji piszemyy ok5str, a jestem na mat-fizie (politechniczny) profil).
Jeszcze zauwaz ze wsztkie te linki sa po 11, bo po rozpakowaniu zajmuje on 1GB z kawalkiem, daltego wiem, ze wsztkie te filmy sa tej samej wersji, daltego nie sciagam innych.
Jak bys chcial wiedziec, to oni tam gadaja do siebie w ojczystym jezyku nw jaki to i sa dodane angielskie napisy, a sciagnolem z 2/3 wersje i wsztko bylo tak samo.
Wiec powtaram, ze szukam napisow, nie polskiej wersji, bo wiem ze takowej nie ma, a co do napisow to tez nie jestem pewien.
Ściągnij sobie odtwarzacz do filmów " Best Player " . Najnowsza wersja tego programu ma wbudowana wyszukiwarkę napisów :)
Więc tylko ładujesz film , a napisy same się znajda ( Przeszukuje wszystkie największe portale z napisami ) :D
Obecnie sam jej używam i nigdy nie musiałem się bawić w szukanie napisów po portalach :D
Tylko raz mi nie znalazło napisów do jakiegoś filmu z 196X roku :D
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-10-03, 11:51, w całości zmieniany 2 razy
Ja znalazłem na Chomiku polski serial Króle Edyp ale to raczej nie ta sama tematyka.
Wątpię żebyś znalazł napisy. Przykro mi ale jest inna opcja.
Ściągnij napisy w wersji ang i poproś kogoś o przetłumaczenie :)
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum