Post numer: #1Wysłany: 2009-09-08, 23:52 Poszukuje filmu "Matrix"
Więc jak w tytule, poszukuje filmu Matrix części pierwszej i nie śmiać sie, bo głupi nie jestem i wiem, że jak wpiszę w google "Matrix download" to wyskoczy mi miliony linków rapida itp. jednakże poszukuje takiej wersji filmu gdzie będzie on znajdował się na jednym CD, poniewarz każdą wersję jaką ściągałem była podzielona na dwa CS i coś tam się w dziwięku nie zgadza, bo udało mi się połonczyc sam film w jedną całość ,jednakże bez dziwięku i coś tam jakieś problemy mi wyskakują kiedy on ma się połączyc i takie tam, dlatego poszukuje już zcalonej wersji, obojętne czy to będzie rapid, netload, hotfile, megaupload, senspace itp. poprostu zeby był, mam również i wymagania do wersji danego filmu -,^
Ma być to plik Avi w jakości XVID, obojętne ile miejsca będzie zajmował, może być to nawet Full HD 1080p, tylok żeby był avi (kodek XVID) i scalony. Nie chce wersji Avi przekonwertowanej z rmvb bo się poznam
Pierwszej osobie która wstawi zgodny z moimi wymogami link dam "pomógł".
A tak do VH@ i wgl do @, wiem, że to jest forum o CS i taki temat powinien trafic do OFTOPICU, jednakże tam nie posiadam możliwości obdarowywania innych członków "POMÓGŁ", a wiem, że zapewne na palcach jednej ręki potrafił bym tutaj takich znaleśc, to potrafili by poświęcić trochę swojego czasu nie otrzymując za to nic w zamian.
Pzdr Nomak
http://torrentpump.com/do...load+torrent+pl przy czym tutaj masz podane kilka stronek. na pewno działają lecz musisz sie rejestrowac a to 2 minuty... jesli nie da rady ja pobieram i wysylam Ci do aleksa.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
A ja Ci polecam tą stronke http://www.ufs.pl/forum/index.php
sciagasz jedynie program yogoow pakujesz has code jezeli sie zalogujesz na ufs-ie i film jak chcesz jest Twój. Ściągnołem około 150 filmów z tego forum i wszystkie były dobrej jakości i zgodne z opisem zreszta screanshoty masz. Troszke zabawy napewno z początku obczajajac yogoowa ale warto jak cos pisz 1309077 pomoge
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum