Post numer: #1Wysłany: 2010-01-07, 19:31 Pare pytań odnosnie steam
Wiec tak, udalo mi sie odzyskac steama, bo znalazlem gdzies w mejlu co ponad rok na skrzynce odpoczywal nazwe konta i mam steama :D, no i teraz mam pytanka do was.
1. Jak moge zresetowac steama, znaczy wszystkie komunikaty, czas przegrany prze ze mnie, nw co tam jeszcze jest, poprostu zeby wygladalo jak bym wlasnie teraz zainstalowal steama, poniewaz jak juz wczesniej wspomnialem (w innnych tematach) posiadam steama od znajmoego i chcial bym moja kariere w s zaczac na czystym koncie.
2. czy moge spolszczyc steama, mam 2 z angola, ale tam kumam co 2 slowo, ale jako iz jestem polakiem wole po polsku. :D
3. Co to sa za cyfry zaznaczone w czerwone kolko ?
4. Czemu jak spotykam ludzi na serwie ns+s slysze ze kazdy praktycznie mowi "zapros mnie na steama" czy cos z tego jest jak ktos ma duzo znajomych ?
1. Nie wiem
2. Da sie... jest nawet na to opcja fabryczna :) wchodzisz w Settings (w menu, czy jak to sie tam zwie) -> Interface i tam bedzie do wyboru duzo roznych jezykow (miedzy innymi wlasnie polski)
3. Sam sie nad tym zastanawiam :)
4. Nie ma nic z tego, ze ktos ma duzo znajomych.. jest z tego tylko tyle, ze ludzie widza, czy jestes online/grasz (a jesli grasz, to na jakim serverze)
1. Jak moge zresetowac steama, znaczy wszystkie komunikaty, czas przegrany prze ze mnie, nw co tam jeszcze jest, poprostu zeby wygladalo jak bym wlasnie teraz zainstalowal steama, poniewaz jak juz wczesniej wspomnialem (w innnych tematach) posiadam steama od znajmoego i chcial bym moja kariere w s zaczac na czystym koncie.
A to też nie wiem. Może po prostu zmień ustawienia profilu na prywatny?
Cytat:
4. Czemu jak spotykam ludzi na serwie ns+s slysze ze kazdy praktycznie mowi "zapros mnie na steama" czy cos z tego jest jak ktos ma duzo znajomych ?
Nie. To są dzieci neostrady, które robią ze steama naszą klasę.
Jest to tak jakby średnia wystawiony jednemu graczowi, ale nie bierze pod uwagę się jego skilla czy coś tylko generalnie czas przegrany w ciągu ostatnich 2 tygodni. Im większa liczba przegranych godzin tym ranking steam jest wyższy.
Jeśli masz przegrane w cs więcej niż 24 godziny wtedy wskaźnik rankingu steam jest najwyższy i wynosi 10.
1. Nie ma takiej możliwości.
2. http://img707.imageshack....aldlanomaka.jpg - Tutorial for you.
3. Raty danej Gry. 0 - 100pkt, wystawiane przez graczy.
4. Dzieci neoo!
5. Dante prawdę Ci powie ;].
// Bądź tak dobry i oddaj fraga ;]
Ostatnio zmieniony przez Gh0sciak 2010-01-22, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Gosciak po 1. nie wkurzaj mnie swoja osobom, bo jak chyba zauwazyles juz wielokrotnie ktos mi odpowiedzial no moje pytania i dostali za to "pomogl", wiec nie mysl ze dam komus "pomogl" za to ze powtorzy co inni powiedzieli, tak wiec twoj post rownowazy sie ze SPAMem.
A tak dodam, ze mam jeszcze jeden problem, znaczy, jak ktos cos do mnie napisz na steam to mi wyskakuje to, ale tylko w przypadku, gdy CS jest zminimalizowany, albo wylaczony. Niestety podczas gry nie widze tego wyskakujacego okienka.
Wiec jak ?
Moze ma cos wspolnego to ze wylaczylem jakas tam opcjie kontaktu ze steam podczas gry (ctrl+tab) ?
Okno Rozmowy? czy Powiadomień?
Nie zobaczysz tych okien jeżeli masz wyłączoną te opcje podczas gry.
Włącz te opcje.
Potem kliknij
Kod:
Shift+Tab
i powinien wyświetlić Ci się interface Steam Z opcjami:
"Społeczność", "www", "Przyjaciele", itd.
Dobra. Spodobało się. Zamykasz
Kod:
Shift+Tab
. Wchodzisz na serwer , czekasz aż ktoś napisze, jeżeli tak się stanie, napoczatku wyświetli Ci się Powiadomienie i treść wiad. w dolnym prawym rogu, teraz otwierasz interface
Kod:
Shift+Tab
i od razu będziesz miał widoczne okno rozmowy ^^. Daj Fraga!!
Ostatnio zmieniony przez Gh0sciak 2010-01-23, 10:29, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum